Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

προβληματισμός κυριακής ~ ΜΥΘΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑIKEΣ

Μια φορά σε έναν καιρό η νύχτα του καλοκαιριού δεν έσβηνε τα φώτα της πόλης, όμως κάπου κοντά στο κέντρο, στον πρώτο όροφο μιας πολυκατοικίας  πολλοί αστυνομικοί είχαν μαζευτεί μέσα και έξω βγάζοντας φωτογραφίες, ψάχνοντας για αποτυπώματα και συγκρατώντας το περίεργο πλήθος και τους δημοσιογράφους μακριά.

Λίγο αργότερα ο Σπύρος Θαλασσινός και ο Όμηρος Κανόμπης έφτασαν μαζί με τον Μολοσσό που είχαν υιοθετήσει το χειμώνα και προσέγγισαν τους υπόλοιπους αστυνομικούς.
- “Ε, κύριε. Ο σκύλος. Μακριά! Μπορεί να φθείρει στοιχεία” είπε διστακτικά ένας αστυνομικός.
- “Ο σκύλος είναι αστυνομικός και είναι βοηθός μας” απάντησε αυστηρά ο Θαλασσινός και μαζί συνέχισαν μπαίνοντας στην τουαλέτα του διαμερίσματος όπου μία γυμνή γυναίκα ήταν νεκρή μέσα στη μπανιέρα.
- “Τι έχουμε εδώ”;
image- “Ανθρωποκτονία. Το πτώμα υπέστη ηλεκτροπληξία, όμως τα αίτιο θανάτου είναι ο πνιγμός”.
- “Εντάξει, μπήκε ο αγαπητικός που έμαθε ότι τον απατούσε και την σκότωσε”. Τον εποικοδομητικό διάλογο διέκοψε ένας αστυνόμος της σήμανσης:
- “Μη βιάζεστε παιδιά. Βρήκαμε έξω από την μπανιέρα υγρά. Μάλλον που έχουμε σεξουαλική πράξη” .
- “Τώρα μάλιστα! Απέκτησε ενδιαφέρον. Κάντε τις εξετάσεις στο εργαστήριο και ενημερώστε μας. Από εδώ έχουμε τελειώσει” είπε κοφτά ο Κανόμπης όσο κοιτούσε σε γωνίες του σπιτιού και άλλα σημεία που το έμπειρο μάτι του τον ωθούσε.

Λίγες μέρες μετά ο Θαλασσινός είχε κλήση από το εργαστήριο της αστυνομίας όπου ενημερώθηκε πως το υγρό ανήκε σε γυναίκα, δεν ήταν όμως του θύματος. Επίσης εντύπωση προκάλεσε πως τα υγρά ανήκουν μόνο σε μία γυναίκα. Ο Θαλασσινός ενημέρωσε αμέσως τον Κανόμπη.
- “Οπότε ξέρουμε πως η δολοφόνος είναι γυναίκα. Το ότι βρέθηκε να έχει υποστεί ηλεκτροπληξία το ενισχύει καθώς χρειάστηκε μια τέτοια συσκευή για να ακινητοποιήσει το θύμα του χωρίς να προηγηθεί μάχη, κάτι που σημαίνει πως ίσως μιλάμε για μικρή σωματική διάπλαση” ανέλυσε ο Θαλασσινός.
- “Και τα υγρά Σπύρο”;
- “Ίσως το θύμα να τη βρίσκει με το θέαμα του πτώματος και να αρχίζει να αυνανίζεται. Άρα… μιλάμε για ομοφυλόφιλη. Πάρε την Ουρανία για να ψάξει τις σχέσεις του θύματος. Ότι ξέρουμε” κατέληξε ενθουσιασμένος.

Λίγο μετά ο Κανόμπης μιλούσε με την Ουρανία:
- “Καλέ μου Όμηρε δεν βρήκα κάτι για να ικανοποιήσω τον Σπύρο. Βρήκα φωτογραφίες στο facebook και χάκαρα λίγο και το κινητό της. Αυτό το τελευταίο μην το πεις στον Σπύρο. Η κοπέλα είχε αρκετές σχέσεις, όλες με άντρα και μάλιστα βρήκα πως είχε αρραβωνιαστεί κάποτε. Είδα όμως αρκετές προκλητικές φωτογραφίες της με άντρες και γυναίκες. Δεν θα μου έκανε εντύπωση να έκανε δοκιμές στο κρεβάτι της. Άλλωστε αρέσουν αυτά σε εσάς τους άντρες” είπε με νόημα η Ουρανία.
- “Ενδιαφέρον. Μήπως έχεις κάτι προσωπικό να μοιραστείς μαζί μου”; απάντησε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Κανόμπης.
- “Εν ώρα υπηρεσίας; Ποτέ”!
Ο Κανόμπης και ο Θαλασσινός συζητούσαν τις εξελίξεις καθοδόν προς μία νέα κλήση στην οποία έφτασαν γρήγορα. Ήταν μία ακόμα γυναίκα, γυμνή στην μπανιέρα. Την είχε βρει η μητέρα της όταν ανησύχησε επειδή δεν απαντούσε στις κλήσεις της. “Αν βρούμε κάτι κοινό ανάμεσα στις δύο γυναίκες, τότε έχουμε εύκολη υπόθεση, αν όχι, τότε ετοιμαζόμαστε για το κυνήγι της πρώτης μανιακής δολοφόνου στην πόλη”!

Οι δύο αστυνομικοί με την βοήθεια της Ουρανίας έχουν εξαπολύσει ένα κυνηγητό με αντίπαλο τον χρόνο. Ψάχνουν παρελθοντικές σχέσεις των θυμάτων, φίλες, αντίζηλες και διασταυρώνουν τα πάντα με ότι στοιχείο βρήκαν στα δύο διαμερίσματα.

Δεν χρειάστηκαν πολλές μέρες για να λάβουν μία νέα κλήση. Ο Κανόμπης και ο Θαλασσινός απογοητευμένοι προσέγγιζαν την νέα διεύθυνση για να εξετάσουν ένα τρίτο θύμα. Στο διαμέρισμα όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. imageΗ μπανιέρα ήταν και πάλι γεμάτη, όμως το θύμα δεν βρισκόταν μέσα σε αυτή. Ήταν απ’ έξω όμως κάτι δεν πήγαινε καλά. Η ιατροδικαστής ανέφερε πως το θύμα είχε σκοτωθεί από ηλεκτροπληξία ενώ το φονικό όπλο βρισκόταν ακριβώς εκεί. Ήταν μία συσκευή ηλεκτρισμού, κάτι σαν εργαλείο αυτοάμυνας για τις γυναίκες. Το θύμα φορούσε γάντια.
- “Το διαμέρισμα ανήκει σε κάποια Βάσω Στάμου και αν δεις από την ταυτότητά της, δεν είναι το θύμα μας! Αν κρίνω από το όπλο και τα γάντια, το θύμα είναι η δολοφόνος μας. Πήγε για την επόμενη δολοφονία της, άρχισε να αυνανίζεται, όμως η Βάσω κατάφερε να την ακινητοποιήσει και να την σκοτώσει αμυνόμενη οπότε και διέφυγε”. Τις σκέψεις του διέκοψε μία κλήση από την Ουρανία. “Την βρήκα. Είναι στην οδό Στριλιγκά 44. Την εντόπισα από το κινητό”.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στην πολυκατοικία και με την βοήθεια του μολοσσού βρήκαν ποια πόρτα διαμερίσματος να χτυπήσουν.
- “Αστυνομία! Ανοίξτε αμέσως” φώναξαν και η πόρτα άνοιξε σχεδόν αμέσως. Ήταν μία φοβισμένη κυρία και οι αστυνομικοί πιο ήρεμοι συνέχισαν: “ψάχνουμε την…
- “Εμένα. Το ξέρω. Συγγνώμη που κρύφτηκα. Φοβήθηκα. Ορκίζομαι πως θα ερχόμουν σε εσάς αμέσως μετά” άρχισε να εξηγεί μια κοπέλα που μόλις είχε προβάλει στην πόρτα.
- “Πρέπει να μας πεις τι έγινε. Ξέρουμε πως πήγε να σου επιτεθεί, ίσως ενώ ετοιμαζόσουν για μπάνιο όμως εσύ αντέδρασες, την ακινητοποίησες και την χτύπησες με το ηλεκτρικό μαραφέτι” μιλούσε καθησυχαστικά ο Θαλασσινός.
- “Όχι, όχι! Αυτές μαλώσανε και επιτέθηκε η μία στην άλλη, οπότε βρήκα ευκαιρία και έφυγα” απάντησε αγανακτισμένη.
- “Αυτές; Ήταν δύο; Άκου Βάσω, δεν χρειάζεται να λες ψέματα. Ακόμα κι αν την σκότωσες ξέρουμε ότι ήσουν σε άμυνα και θα σε βοηθήσουμε, απλά πρέπει να μας πεις την αλήθεια” απάντησε καθησυχαστικός ο Κανόμπης.
- “Μα σας λέω την αλήθεια. Πρέπει να με πιστέψετε” επέμενε η Βάσω.
- “Τότε είμαστε αναγκασμένοι να σε συλλάβουμε ως ύποπτη για τη δολοφονία άγνωστης γυναίκας στο διαμέρισμά σου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο τμήμα”.

H Βάσω θα έπρεπε να αποδείξει πως έλεγε την αλήθεια, αρκεί να έλεγε όντως την αλήθεια…


Η Βάσω πέρασε την πρώτη της νύχτα στο κρατητήριο ώσπου μία εξέλιξη έδωσε νέα προοπτική στην υπόθεση. Περαιτέρω έρευνες που έγιναν εκείνο το βράδυ στο διαμέρισμα της Βάσως έδειξαν πως τελικά υπήρχε υγρό κοντά στην μπανιέρα.

Το υγρό ωστόσο δεν ταυτιζόταν με εκείνο των προηγούμενων δολοφονιών. Ο Θαλασσινός και ο Κανόμπης ήταν πεπεισμένοι πως αν βρουν σε ποιον ανήκουν τα υγρά αυτά θα πλησίαζαν πολύ στην λύση της υπόθεσης. Η Βάσω δεν προέβαλε αντίσταση στο να εξετασθεί, όμως λίγο αργότερα τα αποτελέσματα έδειξαν πως ούτε αυτό το υγρό ανήκε στη Βάσω. Αυτό που νέα εξέταση έδειξε πάντως ήταν πως στο τελευταίο θύμα ανήκαν τα υγρά των προηγούμενων δύο δολοφονιών. Ήταν προφανές πως εκείνη ήταν η δολοφόνος. Όμως ποιος την σκότωσε;

Όλα έδειχναν πως η Βάσω είχε δίκιο. Πως πράγματι υπήρχε imageδεύτερο άτομο στις δολοφονίες. Η Βάσω σε μία περιγραφή της σε αστυνομικούς είχε πει πως η δύο γυναίκες πριν να παλέψουν έκαναν σεξουαλικά πειράγματα η μία στην άλλη. Λογικά το υγρό που βρέθηκε στο σπίτι της ανήκε στην δεύτερη αυτή γυναίκα που οι εξετάσεις έδειξαν πως δεν ήταν η Βάσω. Στο προφίλ που έφτιαξαν οι αστυνομικοί, οι δύο γυναίκες ακινητοποιούσαν τα θύματα τους με την ηλεκτροφόρα συσκευή, τα τοποθετούσαν στην μπανιέρα αφού την γέμιζαν και μπροστά στην από κοινού γυμνή θέα των τριών, έφταναν σε οργασμό αφήνοντας υπολείμματα στο πάτωμα.

Η Βάσω ελευθερώθηκε αν και η αστυνομία της παρείχε μια σχετική αστυνομική παρακολούθηση για λόγους ασφαλείας. Όμως κανένας δε θα έπρεπε να αισθάνεται ασφαλής.

Η αστυνομία αποφάσισε να μην προσφέρει άλλη προστασία στην Βάσω και αφού ο φύλακας την ενημέρωσε, αποχώρησε.

Για μερικές μέρες όλοι περίμεναν το επόμενο θύμα, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Τότε η Ουρανία είχε μία καλύτερη λύση. “Απόψε θα πάω στο ‘ΙΔΙΑ’. Είναι ένα μπαρ κοντά στο κέντρο όπου συγκεντρώνει λεσβίες. Αν δω κάτι ύποπτο θα imageαναφέρω”. Η Ουρανία πήγε χωρίς να έχει κάποιο αποτέλεσμα και συνέχισε να πηγαίνει κάθε βράδυ ερεθίζοντας την φαντασία του Κανόμπη:
- “Δεν πιστεύω να βρίσκεις κάτι τόσο ενδιαφέρον που να σε τραβάει εκεί κάθε βράδυ”.
- “Μα αφού το ξέρεις πως πηγαίνω ψάχνοντας για στοιχεία. Στο μεταξύ έχω και τα τυχερά μου” απάντησε χαμογελώντας πονηρά η Ουρανία. Όμως δεν έλεγε ψέματα. Η Ουρανία ήθελε να βρει κάποια κοπέλα για να καταλήξει μαζί της στο κρεβάτι, ίσως η ενδιαφερόμενη να ζητούσε νέα συνεργάτιδα στις δολοφονίες και στο κρεβάτι της.

Πράγματι, ένα βράδυ κατάφερε να βρει μία τέτοια κοπέλα. Κατευθυνόμενοι στο διαμέρισμα της Ουρανίας έστειλε γραπτό μήνυμα στον Κανόμπη: “Απόψε είμαι εκτός υπηρεσίας. Και θα πραγματοποιήσω μία φαντασίωση σου”. Ο Κανόμπης δεν έχασε την ευκαιρία να φτάσει στο διαμέρισμα της Ουρανίας. Μπήκε στο διαμέρισμα της αφού διέρρηξε την πόρτα. Ήθελε απλά να δει αν όλα ήταν καλά και… να ικανοποιήσει την περιέργεια ή μάλλον την φαντασίωσή του, χωρίς να γίνει αντιληπτός και να θέσει σε κίνδυνο τη σχέση του με την Ουρανία. Καθώς πλησίαζε άκουγε φωνές από την τουαλέτα. Ήταν ήχοι σεξουαλικής ικανοποίησης. Η Ουρανία συνουσιαζόταν με κάποια γυναίκα που ‘ψώνισε’ σε μπαρ! Ήταν έτοιμος να φύγει όταν ένοιωσε την περιέργεια του να τον λυγίζει. Έπρεπε να δει λίγο. Οι φωνές που άκουγε του άνοιξαν την όρεξη. Ο Όμηρος τελικά λύγισε και υπέκυψε στην σαρκική του επιθυμία οπότε μπήκε μέσα αντικρίζοντας δύο γυναίκες να συνουσιάζονται χρησιμοποιώντας ως σεξουαλικό βοήθημα την αναίσθητη Ουρανία. Ο Κανόμπης επιτέθηκε και στις δύο καταφέρνοντας σχεδόν αμέσως να τις ακινητοποιήσει. Η μία ήταν η Βάσω. Η άλλη γυναίκα ήταν άγνωστη. Αργότερα οι εξετάσεις θα έδειχναν πως ήταν τα δικά της υγρά που είχαν βρεθεί στο διαμέρισμα της Βάσως.

Όσο για την Ουρανία; Ήταν τυχερή! Είχε υποστεί ηλεκτροπληξία απλά και μόνο για να μην έχει τις αισθήσεις της. Οι δύο γυναίκες την χρησιμοποιούσαν και μόλις ολοκλήρωναν θα την έβαζαν στην γεμάτη μπανιέρα για να σβήσουν τα όποια αποτυπώματα και ύστερα θα την έπνιγαν, μένοντας πιστές στο πλάνο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το