Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ BATMAN ~ comics της εβδομάδας :[ ιδιωτικός κινηματογράφος :[ δωμάτιο batman

θρύλος του Batman
το πρώτο ελληνικό blog για όλα τα νέα από τον Θρύλο του Batman 73 χρόνια μετά. Παρουσίαση όλων των εξελίξεων

 ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ (COMICS) 
Batman: The Dark Knight #13
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Στην προσπάθεια του να σώσει ένα κορίτσι που έχει απήχθη από τον Scarecrow, ο Batman πιάνεται αιχμάλωτος και βαριά πληγωμένος προσπαθεί να ξεφύγει όμως ο εχθρός του θα τον ακινητοποιήσει ξανά. Γιατί όμως κρατά αυτό το κορίτσι; Από τα δάκρυα της φτιάχνει ένα τοξικό υγρό τόσο δηλητηριώδες που ποτέ ως τώρα δεν είχε καταφέρει να παράξει. Με τον ήρωα αιχμάλωτο βρίσκει αμέσως σε ποιον θα δοκιμάσει τη θανατηφόρα του νέα δημιουργία. Ο ίδιος ο ήρωας αναζητά έναν τρόπο να σωθεί, αισθανόμενος πως ζει τις τελευταίες του στιγμές, σε ένα τεύχος με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση.

Legends of the Dark Knight #20
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Με την κατάσταση στο άσυλο να περιπλέκεται ολοένα και περισσότερο γίνεται πολύ δύσκολο να επικοινωνήσει κανείς με κάποιον. Τώρα όμως ένας μυστηριώδης τύπος βρήκε τον τρόπο να επικοινωνήσει με τον Σκοτεινό Ιππότη μέσω του Maxie Zeus. Παράλληλα γίνεται γνωστό πως δεν είναι οι μόνοι που συνομιλούν καθώς όλο αυτό το διάστημα ο Joker επικοινωνεί με ανθρώπους για να ετοιμάσει το επόμενο σχέδιο του.

Batman: Arkham Unhinged #48
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Ένα άκρως πολιτικό τεύχος αυτήν την εβδομάδα, καθώς οι φωνές των πολιτών του Gotham εναντίων της λειτουργίας του Arkham ασύλου, πληθαίνουν και βάζουν σε κίνδυνο τον εκπρόσωπο της πόλης στο Κογκρέσο ο οποίος θα απαντήσει με ένα φιλόδοξο σχέδιο ώστε η εγκληματικότητα να νικηθεί από το μηδέν. Παράλληλα τις δικές του ανεξάρτητες προσπάθειες κάνει και ο Batman που όμως θα έρθει αντιμέτωπος με την απόλυτη διαφθορά στη αστυνομικό τμήμα της πόλης.

Batman Incorporated #4
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Την ώρα που ο Batman και η Talia al Ghul μάχονται για το ποιος τελικά θα ελέγξει τον γιο τους Damian και αυριανό Robin, μία παράξενη άφιξη πρόκειται να αλλάξει τις ισορροπίες στο Gotham. Οι επονομαζόμενοι Wingman και Redbird έρχονται για να βοηθήσουν στην πάταξη του κακού, όμως όπως θα αποδειχθεί έχουν κάποιον συσχετισμό με τον Σκοτεινό Ιππότη.

Talon #1
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Μετά την μεγάλη επιτυχία της ιστορίας με το "δικαστήριο των κουκουβάγιων" έρχεται τώρα ένα νέο εικονογραφημένο αφιερωμένο στην μεγαλύτερη απειλή που δέχθηκε ποτέ ο Batman και η πόλη του Gotham. Η ιστορία ξεκινάει με τον Calvin Rose ο οποίος έχει επιλεχθεί από το δικαστήριο για να γίνει Talon (σαν να λέμε στρατιώτης των κουκουβάγιων) και σε όλη του τη ζωή τρέχει να ξεφύγει από αυτούς. Ο ίδιος το μόνο που ζητάει είναι η ελευθερία του, αλλά μήπως θα είναι και η αιτία να δοθεί η μεγάλη απάντηση για το αν τα μέλη του δικαστηρίου μπορούν να νικηθούν;

Teen Titans #13
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Ουσιαστικά σε αυτό το τεύχος μαθαίνουμε την ιστορία της Wonder Girl η οποία έπεσε θύμα κακοποίησης από το αγόρι της όταν αυτός της έκλεψε τη στολή και τώρα προσπαθεί να τον πολεμήσει για να την κερδίσει πίσω. Στο πλευρό της θα έχει όλη την ομάδα, όμως είναι ο Tim Drake που θα γίνει ο νέος δέκτης μίας απειλής.

 ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ 
ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ BATMAN
*σύνδεσμος*εικόνα*εικόνα*εικόνα*εικόνα*
Δεν έχει σημασία για ποια ταινία μιλάμε. Ιδιώτης διέθεσε δύο εκατομμύρια δολάρια για να δημιουργήσει στο σπίτι του μία ιδιωτική κινηματογραφική αίθουσα, γραφείο, βιβλιοθήκη, έκθεση με θέμα την τριλογία του Nolan. Τα ακριβά καθίσματα, η μεγάλη οθόνη, ο εξαιρετικός εξοπλισμός, η βιβλιοθήκη που ανοίγει αποκαλύπτοντας το σταθμευμένο tumbler που έχει δική του έξοδο από το γκαράζ, αλλά και ο υπερυπολογιστής, είναι όλα διακοσμημένα με σχέδια, αγάλματα, αντικείμενα από την τριλογία και ένα ύφος στον όλο χώρο που απλά μας αφήνει άναυδους. Εσείς που θα δείτε την τριλογία;

 ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ BATMOBILE
*σύνδεσμος*εικόνα*εξώφυλλο*περιοδεία*batmobiles*
Από τον ερχόμενο Φεβρουάριο στις 27, ένα νέο περιοδικό κυκλοφορεί στις ΗΠΑ. Πρόκειται για το "Batman Automobilia Collection" το οποίο κάθε μήνα θα παρουσιάζει ένα-ένα όλα τα αυτοκίνητα του Batman. Η αρχή θα γίνει στο πρώτο τεύχος με το πλέον κλασικό Batmobile των ταινιών του 1989 και 1992. To κάθε τεύχος θα περιλαμβάνει ένα ομοίωμα του αυτοκινήτου σε κλίμακα. Το επόμενο τεύχος θα περιλαμβάνει το αυτοκίνητο της δεκαετίας του '60 με τον Adam West, ενώ από το περιοδικό θα δούμε και τα αυτοκίνητα από τα comics και τα κινούμενα σχέδια.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ BATMAN
*σύνδεσμος*εικόνα*εικόνα*εικόνα*εικόνα*εικόνα*
Αν ο δρόμος σας είναι σύντομα προς την Ταϊβάν, τότε μην ξεχάσετε να μείνετε στο ξενοδοχείο Eden. Εκεί υπάρχει ένα ειδικό δωμάτιο για τους λάτρεις του Batman που περιλαμβάνει κρεβάτι στα σύμβολα του ήρωα, σχεδιασμός στους τείχους, αλλά και καναπέ σαν το tumbler. Δεν ξέρω πόσο κοστίζει η βραδιά εκεί, αλλά αν πάτε ως εκεί, σίγουρα δεν θα τσιγγουνευτείτε τα έξοδα μιας διαμονής!

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το