Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ BATMAN ~ comics της εβδομάδας :[ the dark knight rises :[ the dark knight returns 2 :[ νέος ηθοποιός για batman :[ πραγματικό batαυτοκίνητο

θρύλος του Batman
το πρώτο ελληνικό blog για όλα τα νέα από τον Θρύλο του Batman 73 χρόνια μετά. Παρουσίαση όλων των εξελίξεων

 ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ (COMICS) 
Death of the Family
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Θεώρησα σωστό να περιλάβω και αυτό το δωρεάν τεύχος της DC στην ενότητα διότι από αυτόν τον μήνα και μετά από ένα χρόνο απουσίας, ο Joker επιστρέφει! Θα εμφανιστεί σε πολλές τεύχη, σε πολλούς τίτλους και θα είναι πιο επιθετικός και επικίνδυνος από ποτέ. Θα απειλήσει όχι απλά τις τύχες της πόλης, αλλά τους ίδιους τους ήρωες και συμμάχους της οικογένειας του Batman. Από αυτόν τον μήνα ετοιμαστείτε για τρόμο μέχρις γέλιου!

Batman #13
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Στο νέο τεύχος διαβάζουμε μία από τις πιο εντυπωσιακές ιστορίες! Πίσω στο αστυνομικό τμήμα, τα φώτα σβήνουν και ο Joker εισβάλει στα σκοτεινά μιλώντας στους αστυνομικούς και προσπαθώντας να τους αποπροσανατολίσει, σκοτώνοντας τους έναν προς έναν. Ο Gordon προσπαθεί να τον εντοπίσει, όμως μέχρι να τελειώσει έχει ήδη σκοτώσει τους πάντες εκτός τον ίδιο και έχει κλέψει το  δέρμα του προσώπου του που ο ίδιος είχε αφήσει έναν χρόνο πίσω όταν και εμφανίστηκε τελευταία φορά. Όταν ο Batman φτάνει είναι αργά και γρήγορα το νέο γίνεται αντιληπτό σε όλη την ομάδα (Batgirl, Red Robin, Nightwing, Robin). Φυσικά ο Gordon που έχει σχεδόν ίδιες παραστάσεις με τον Batman στην μάχη εναντίον του Joker, αρχίζει να φοβάται περισσότερο για την κόρη του, όμως και η ίδια εμφανίζει φοβίες για τον πατέρα της. Η ομάδα προθυμοποιείται να βοηθήσει, όμως ο ήρωας τους αφήνει όλους έξω καθώς αυτός είναι η δική του νέμεσις.
Ο Joker προειδοποιεί δημόσια πως θα σκοτώσει τον δήμαρχο τα μεσάνυχτα κι έτσι όλοι σπεύδουν να τον προφυλάξουν, όμως ακριβώς τα μεσάνυχτα παραμορφώνονται και σκοτώνονται όλοι οι φύλακες που ήταν στο δωμάτιο μετά από προηγούμενη μόλυνση από τοξίνη που είχαν υποστεί.
Η τοξίνη οδηγεί τον ήρωα στο εργοστάσιο όπου κάποτε τον έριξε όταν κι έκείνος μεταμορφώθηκε σε Joker. Εκεί θα βρει γνωστό καλωσόρισμα, γνωστά λόγια σε έναν τύπο σαν τον Joker που όμως έχει καλυμμένο το πρόσωπο του. Τον προειδοποιεί πως επέστρεψε όμως ο ήρωας καταλαβαίνει πως δεν είναι αυτός. Είναι η Harley Quinn που τον προειδοποιεί πως έχει αλλάξει, πως έγινε πιο επιθετικός ακόμα και μαζί της. Προλαβαίνει να του εξομολογηθεί πως ο ίδιος πεθύμησε τον Batman και πως ο μόνος τρόπος να τον κάνει να γίνει πάλι δυνατός και σκληρός όπως παλιά είναι να πλήξει τα αγαπημένα του πρόσωπα, όπως όλους τους συμμάχους που θέλει να σκοτώσει έναν προς έναν.
Που είναι όμως ο ίδιος; Είναι στο σπίτι του Bruce όπου χτυπάει την πόρτα κι όταν ο Alfred του ανοίγει είναι έτοιμος να τον δολοφονήσει. Θα το κάνει;
Η ιστορία είναι καταπληκτική, με φοβερό τρόπο δοσμένη και εξαιρετικά γραφικά.
Σε κάθε περίπτωση ένα είναι σίγουρο: Ο Joker επέστρεψε και θα μας απασχολήσει για τους επόμενους μήνες ξανά...

Batgirl #13
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Στην ιστορία αυτού του μήνα η νεαρή ηρωίδα παλεύει με την Knightfall της οποίας το παρελθόν αποκαλύπτεται. Πρόκειται για την κόρη ενός διάσημου επιχειρηματία της πόλης, σίγουρα του πιο δυναμικού και περισσότερο διεφθαρμένου. Οι επιρροές του είναι πολύ μεγαλύτερες από οτιδήποτε στα κοινά της πόλης και όταν ολόκληρη η οικογένεια του σκοτώθηκε, η κόρη του αποφάσισε να εκδικηθεί σκοτώνοντας και βασανίζοντας όποιον στέκεται εναντίον της. Η Batgirl μπορεί να καταφέρνει να την νικήσει και να την παραδώσει στις αρχές, όταν όμως γυρίζει σπίτι της λαμβάνει μία κλήση από την μητέρα της που την ενημερώνει πως άντρες βρίσκονται έξω απ' το σπίτι. Οι άντρες εισβάλλουν μέσα και είναι Jokerz.
Την επόμενη μέρα η Knightfall απελευθερώνεται από τη φυλακή χρησιμοποιώντας τις διασυνδέσεις του πατέρα της και μάλιστα φροντίζει να απελευθερώσει τρεις κακοποιούς στους οποίους θα αναθέσει να σκοτώσουν την Batgirl, η οποία έχει αρκετά προβλήματα με την μητέρα της...

Batman and Robin #13
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Αυτό το μήνα οι ιστορίες ξεκινούν ξανά, όμως το δέσιμο πατέρα και γιου συνεχίζεται μέσα από την καθημερινή τριβή τους με την καθημερινότητα και την περιπέτεια. Αυτή τη φορά έχουν να αντιμετωπίσουν μία νέα απειλή στην πόλη όταν το Saturn Club παρουσιάζει τη νέα του απειλή που περιέχει την ανάπτυξη μεταλλαγμένων ανθρωποειδών και ζόμπι(!) ικανά να καταστρέψουν την πόλη

Legends of the Dark Knight #181
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Πρόκειται για μία νέα ιστορία που ξεκινά αυτόν τον μήνα όταν ένας νέος πολύ επικίνδυνος εγκληματίας θα φτάσει στην πόλη. Ο Batman θα είναι ο πρώτος που θα τρέξει να προλάβει το κακό

Batman: Arkham Unhinged #46
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Ένα γράμμα του κακοποιού Bookbinder που φτάνει στην αστυνομία, κινητοποιεί την ομάδα του Gordon που καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να φτάσει στην εξιχνίαση του μυστηρίου, όμως μία παρεξήγηση στα γραφόμενα θα μετατραπεί στην απόλυτη παγίδα για τους αστυνομικούς. Την τραγωδία θα τρέξει να προλάβει ο Σκοτεινός Ιππότης σε μία μεγάλη μονομαχία χωρίς περιθώρια για λάθη

JLA: Classified #33
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Σε αυτό το παράξενο τεύχος μαθαίνουμε για τα παράλληλα σύμπαντα που τελικά αποδείχνεται πως υπάρχουν και βρίσκουν τους ήρωες να προσπαθούν να αντεπεξέλθουν σε όλα φτάνοντας σε πολλά απροσδόκητα συμπεράσματα για το ποιους τελικά μπορούν να εμπιστευτούν

 ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ 
ΝΕΟΣ ΜΝΗΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ BATMAN
*σύνδεσμος*εικόνα*πολυμεσικό*
Όπως μαθαίνουμε, πίσω στο 2007 ήταν έτοιμη να γυριστεί μία ταινία Justice League. Οι ηθοποιοί ήταν κλεισμένοι, τα κουστούμια έτοιμα και η προπαραγωγή είχε ολοκληρωθεί, μέχρι που τελικά ένας νέος νόμος άλλαζε τα δεδομένα με τους φόρους και η παραγωγή ακυρώθηκε. Για το ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη είχε επιλεχθεί ο Armie Hammer ο οποίος σε συνέντευξη του δήλωσε πως ήταν παραπάνω από ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή του.
Τώρα το όνομα του ηθοποιού επανήλθε στην φημολογία για την επίσης φημολογούμενη ταινία Justice League.

BATMAN: THE DARK KNIGHT RETURNS, ΜΕΡΟΣ 2
*σύνδεσμος*εικόνα*trailer*
Ήταν θέμα χρόνου να αρχίσει η προετοιμασία για την κυκλοφορία του δεύτερου μέρους της ταινίας κινουμένων σχεδίων βασισμένη στο βιβλίο του Frank Miller που φυσικά πρόκειται για το κομμάτι που απογειώνει το σενάριο όταν ο ήρωας που φτιάχνει τον δικό του στρατό για να επαναφέρει το καλό στην πόλη μπαίνει στο στόχαστρο του κράτους που χρησιμοποιεί το τσιράκι του, Superman για να τον νικήσει. Η απόλυτη μάχη ανάμεσα στους απόλυτους ήρωες που είναι θεωρητικά φίλοι. Δείτε το πρώτο trailer για να μπείτε στο κλίμα. Η επίσημη κυκλοφορία του trailer έγινε χθες σε μεγάλη οθόνη, ενώ η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους.

THE DARK KNIGHT RISES
*σύνδεσμος*εικόνα*πολυμεσικό*συσκευασία*εξώφυλλο*
:[ Όσο περνάει ο καιρός μαθαίνουμε και περισσότερα για την κυκλοφορία της ταινίας που φυσικά πέρα από το DVD θα βγει σε Bluray που θα περιλαμβάνει όλη την τριλογία σε απλή μορφή αλλά και στην ειδική έκδοση που θα περιλαμβάνει στην συσκευασία την μάσκα του ήρωα.
Στον σύνδεσμο παραπάνω θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο με τα πρόσθετα που θα υπάρχουν και τα οποία είχαμε περιγράψει αναλυτικά σε προηγούμενη εβδομάδα, όμως τώρα μία νέα πληροφορία έρχεται να μας γαργαλήσει περισσότερο. Όπως λέγεται λοιπόν, η Warner Bros. για να γιορτάσει τα 90 χρόνια της, θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο εξάμηνο του 2013 το πακέτο "Ultimate Collector's Edition της THE DARK KNIGHT TRILOGY". Όπως φημολογείται αυτό το πακέτο με την τριλογία σε Bluray εκτός όσων περιέχει το πακέτο που θα κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου, θα περιλαμβάνει και ντοκιμαντέρ από τον ίδιο τον Nolan.
*εικόνα*αγορά*
:[ Ήταν θέμα χρόνου. Κυκλοφόρησε το παλτό του Bane από την ταινία το οποίο πωλείται στα 225 δολάρια. Πρόκειται για ένα δερμάτινο παλτό υψηλής ποιότητας και απόλυτης πιστότητας με εκείνο του Bane στην ταινία. Καλοφόρετο!
*αγορά*δείγμα*εξώφυλλο*
:[ Εταιρεία διανομής εξασφάλισε τα δικαιώματα και κυκλοφορεί συλλεκτικές συλλογές με 74 αφίσες από ολόκληρη την τριλογία. Τα βιβλία που θα περιέχουν τις αφίσες είναι χωρισμένα ανά ταινία, ενώ υπάρχει και μία ειδική έκδοση που περιέχει και τις 74 αφίσες. Πρόκειται για δείγματα τέχνης που είτε έγιναν επίσημες αφίσες της ταινίας, είτε κυκλοφόρησαν στα πλαίσια προώθησης της κάθε ταινίας. Συλλεκτικά κομμάτια όλα!

 ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 
ΝΕΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ
*σύνδεσμος*εικόνα*πολυμεσικό*
Τους επόμενους μήνες περιμένουμε μία νέα σειρά παιχνιδιών από το ηλεκτρονικό παιχνίδι του Batman: Arkham City Action Figures Series 4 στο οποίο μεταξύ άλλων θα έχουμε τους Batman, Nightwing και Talia ακριβώς όπως τους είχαμε στο ηλεκτρονικό. Οι φιγούρες θα περιλαμβάνουν και μια σειρά από εργαλεία, όπλα κλπ.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ BATMAN
*σύνδεσμος*εικόνα*
Η ΚΙΑ προχώρησε στην κατασκευή μιας ειδικής έκδοσης του Optima που είναι σχεδιασμένο στο σχέδιο του Batarang με ειδικούς κίτρινους φωτισμούς LED, ειδικό σχεδιασμό με το σύμβολο του ήρωα εντός και εκτός αυτοκινήτου και άλλα πολλά χαρακτηριστικά που καλύτερα να δείτε από τις φωτογραφίες. Το αυτοκίνητο διατίθεται στα 35,275 δολάρια στην αμερικανική αγορά.


ΑΓΑΛΜΑΤΙΔΙΟ JOKER
*σύνδεσμος*εικόνα*εικόνες*
Ένα εξαιρετικό αγαλματίδιο του "πρίγκιπα του χάους", εμπνευσμένο από το κλασικό βιβλίο "The Killing Joke" του Alan Moore σε εικονογράφηση του Brian Bolland, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάιο. Ως τότε πάρτε μία γεύση.


LEGO ARKHAM ASYLUM SET
*σύνδεσμος*εικόνα*
Η γνωστή εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών κυκλοφορεί για πρώτη φορά ένα ολοκληρωμένο πακέτο εμπνευσμένο από το ηλεκτρονικό παιχνίδι "Arkham City" το οποίο περιλαμβάνει 1619 κομμάτια και 8 χαρακτήρες. Μια πλήρης αίσθηση παιχνιδιού σε ολόκληρο το σενάριο του ασύλου. Το πακέτο θα διατίθεται προς αγορά από τον ερχόμενο Ιανουάριο και θα τιμάται στα 160 δολάρια.

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το