Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

EPΩΤΗΜΑ IΟΥΝΙΟΥ ~ παρουσίαση αποτελεσμάτων ψηφοφορίας

Καληνωρίσματα. Τον μήνα που μας αποχαιρετά σε λίγες μέρες ασχοληθήκαμε με ένα πιο ελαφρύ ζήτημα που αφορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και συγκεκριμένα το άθλημα το οποίο θα πρέπει να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα των μεθεπόμενων αγώνων. Υποψήφια ήταν η πάλη, το baseball και το squash, το καθένα με την δική τους ιδιαιτερότητα για να είναι ικανό να ενταχθεί στο Ολυμπιακό πρόγραμμα.
image
Εκ των αποτελεσμάτων μπορεί κανείς να πει πως έχουμε έναν ξεκάθαρο νικητή. Πιο συγκεκριμένα, η πάλη με 45% κατέλαβε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις σας. Λογικό αφού είναι ένα άθλημα με προέλευση την Ελλάδα και από την πρώτη μέρα υπήρξε μόνιμο Ολυμπιακό άθλημα μέχρι που αφαιρέθηκε από τους επόμενους. Από 27% συγκέντρωσε και το baseball/softball και το squash τα οποία είναι άγνωστα αθλήματα για τους φιλάθλους της Ελλάδας, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στο baseball διαθέτουμε μία αξιέπαινη εθνική ομάδα που έχει διακριθεί. Το squash ομολογώ πως το γνώρισα κι εγώ κατά τη συγγραφή του Ερωτήματος. Μένει να δούμε αν η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή θα ανακηρύξει την πάλη ως έκτακτο άθλημα του προγράμματος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020.
Επόμενο Ερώτημα θα έχουμε την πρωτομηνιά, που είναι και Δευτέρα, 1η Ιουλίου στις 12:00 στο yannidakis με ένα άκρως καλοκαιρινό θέμα. +Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το