Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΣXOΛΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ~ ο άδικος αποκλεισμός του πασ γιάννινα από τα νούμερα

η είδηση που στιγμάτισε τη βδομάδα που πέρασε, σχολιάζεται απ' την νυχτερινή οπτική και προβληματίζει

 η είδηση 
The UEFA Club Financial Control Body, following a meeting of its adjudicatory chamber, decided not to admit PAS Giannina FC and Panathinaikos FC to the 2013/14 UEFA Europa League. PAS Giannina FC, who were entitled to enter the 2013/14 UEFA Europa League on sporting merit, and Panathinaikos FC, who as the next best-placed club would be first considered to replace PAS Giannina FC, have both been refused the admission to this season’s competition.
 το σχόλιο 
Τα πράγματα είναι απλά. Αν δεν έχεις τα κριτήρια, αποκλείεσαι. Δεν έχει σημασία αν έχεις διασυνδέσεις στην κυβέρνηση ή αν έχεις βαριά φανέλα. Είναι απλά και ψυχρά μαθηματικά.
Στ' αλήθεια όμως δεν είναι κρίμα; Ο κόπος μιας ολόκληρης χρονιάς, η μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία των Ιωαννίνων και να αποκλείονται τόσα όνειρα και φιλοδοξίες πάνω σε μία απόφαση βασισμένη σε αριθμούς; Είναι κρίμα όμως το κρίμα είναι των ιθυνόντων. Αυτούς πρέπει να κυνηγήσει ο κόσμος που δεν κατάφερε να καμαρώσει την ομάδα του από τα αλώνια (της Β' Εθνικής πριν λίγα χρόνια) στα σαλόνια της Ευρώπης.
Και τώρα... Ξάνθη! Μία ομάδα που πάλεψε αλλά πως να το κάνουμε, δεν ήταν η θέση της φέτος εκεί. Σε κάθε περίπτωση φυσικά θα της ευχηθούμε καλή επιτυχία, σωστά;
+Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το