Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

BPΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ~ ο αντετοκούμπο, ο παπανδρέου ο καμίνης και η άναρχη μετανάστευση

Σας παρουσιάζω το καλύτερο άρθρο αυτής της εβδομάδας σύμφωνα με την καθαρά υποκειμενική κρίση του yannidakis. Σημειώνεται πως η βράβευση αφορά μονάχα την ενότητα ιστολογίων και για τους χώρους τους οποίους επισκέφτηκα. Παρακάτω δημοσιεύονται και τα υπόλοιπα άρθρα τα οποία ξεχώρισα μέσα στην εβδομάδα ως δευτερεύοντες διακρίσεις για λόγους ενδεχόμενης ισοπαλίας. Το ιστολόγιο που συγκεντρώνει τις περισσότερες βραβεύσεις και διακρίσεις στο τέλος κάθε μήνα βραβεύεται στην ειδική ενότητα "ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ".

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:
από: olympia
τίτλος: Ο Αντετοκούμπο, ο Παπανδρέου ο Καμίνης και η άναρχη μετανάστευση.
Πριν μερικά χρόνια, το ευκαιριακής σημαίας ανίκανο πνευματικά πολιτικό προσωπικό της Ελλάδος, σχεδόν χαιρόταν που γίνονταν σεισμοί στην Ελλάδα και στην Τουρκία, γιατί νόμιζε ότι η εξωτερική πολιτική που επενδύει στον σκύλο διάσωσης της ΕΜΑΚ, είναι ποιο αποτελεσματική από την διπλωματία και τον Υπουργό Εξωτερικών, δυστυχώς όμως στην πορεία αποδείχθηκε ότι ο Νταβούτογλου ήταν πιο αποτελεσματικός ως διπλωμάτης από τον σκύλο της ΕΜΑΚ πάνω στον οποίο είχε επενδύσει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Δεν μπορώ να ξεχάσω και τον Νταλάρα ο οποίος σχεδόν για μια εικοσαετία είχε αναλάβει την επίλυση του κυπριακού με το μπουζούκι του.

Αλλά, πως να μην θυμηθώ και τον εξευτελισμό της ελληνικής πολιτείας στην περίπτωση της Υπατίας, ο οποίος οδήγησε στα ύψη την Χρυσή Αυγή.

Τώρα μας προέκυψε ο Αντετοκούμπο, ως σημαία ευκαιρίας για να βρούμε την λύση στο μεταναστευτικό πρόβλημα της Ελλάδος.

Δεν είναι “κακός” ο Αντετοκούμπο, όπως δεν ήταν “κακός” ο Τσενάι και δεν είχε ούτε έχει πρόβλημα ο Έλληνας Πολίτης με κανέναν από τους δύο, κύριοι Καμίνη και Παπανδρέου.

Το πρόβλημα του Ελληνικού λαού είστε εσείς ως πρόσωπα και ως αρχές, που εξακολουθείτε να παράγετε πολιτική στηριζόμενοι στον Αντετοκούμπο στον Τσενάι στις κουμπαριές στα ζεμπέκικα και στον σκύλο διάσωσης σεισμοπλήκτων της ΕΜΑΚ .

Το ερώτημα παραμένει: Πόσους μετανάστες χρειάζεται η Ελλάδα; Από που θα τους εισάγει; Γιατί τους χρειάζεται; Για πόσο τους χρειάζεται; Και από ποιο τελωνείο θα μπαίνουν; Αυτά είναι τα θέματα που θα έπρεπε να σας απασχολήσουν πρώτα κύριοι και μετά βλέπουμαι και την πορεία του φίλου μας του Αντετοκούμπο στο  ΝBA.

Είναι ντροπή για ένα έθνος να επενδύει για την επίλυση των προβλημάτων του στο τυχαίο γεγονός της ανάδειξης ενός μπασκεμπολίστα.

Πραγματικά είναι ξεφτίλα.

Είναι μεγαλύτερη τελικά η αξία του σκύλου της ΕΜΑΚ από εσάς.

Σε λίγα χρόνια θα πέφτουμε πάλι από τα σύννεφα, ότι θα βλέπουμε τα αποτελέσματα της άναρχης μετανάστευσης στην Ελλάδα, εκτός και αν όπως νομίζουν οι Παπανδρέου και Καμίνης, γίνουν όλοι μπασκεμπολίστες και τους εξάγουμε στην Αμερική.

Αυτό δεν είναι κράτος, είναι μάλλον Ακαδημία μπάσκετ.

ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΑΚΟΜΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το