Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ BATMAN ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ~ ο batman σε περιβάλλον οικονομικής κρίσης :[ επεισόδια beware the batman :[ ανακοινώθηκε η νέα ταινία με τον superman

το πρώτο ελληνικό blog για όλα τα νέα από τον Θρύλο του Batman 73 χρόνια μετά. Παρουσίαση όλων των εξελίξεων


 ΘΕΩΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ 
Ο BATMAN ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
*απόσπασμα*
Αν ο Batman είναι τόσο πετυχημένος ήρωας, σίγουρα το οφείλει στα εργαλεία του, στην στολή του, τον υπερυπολογιστή του και στα οχήματά του. Προφανώς τίποτα από αυτά δεν θα τα είχε χωρίς την οικονομική ευρωστία του εαυτού του ως Bruce Wayne. Το πρώτο -εύκολο- συμπέρασμα είναι πως ο Batman χρωστάει το όνομα του στα λεφτά.

Όμως είναι ακριβώς έτσι; Βλέπετε πριν ο νεαρός Bruce επιστρέψει στο Gotham, πέρασε αρκετά χρόνια ανά τον κόσμο προσπαθώντας να τον καταλάβει έτσι ώστε να μπορεί να τον
προβλέψει. Πέρασε χρόνο με εγκληματίες για να κατανοήσει το σκεπτικό, την ψυχολογία και την νοοτροπία τους. Πέρασε χρόνο με άστεγους και άπορους προσποιούμενος πως είναι κι εκείνος σαν αυτούς, με αποτέλεσμα να περάσει βράδια στο δρόμο, να κλέψει για να φάει ή να μείνει τελείως νηστικός. Ταξίδεψε σε μέρη της Άπω Ανατολής όπου μυήθηκε σε μεθόδους εγκράτειας και διαλογισμού κάτω από αντίξοες συνθήκες όπου τα λεφτά του θα ήταν παντελώς άχρηστα για να τον σώσουν. Δεν πέρασε απλά από αυτές τις δοκιμασίες, τις βίωσε με τρόπο που να τις οικειοποιηθεί.

Ποιο είναι το συμπέρασμα; Ο Bruce Wayne δεν εκπαιδεύτηκε φορώντας κάποια αλεξίσφαιρη στολή και έχοντας μερικά από τα πιο σπάνια όπλα και εργαλεία. Σκληραγωγήθηκε μέσα από εξοντωτική εκπαίδευση με τα γυμνά του χέρια και πόδια. Δεν φοβήθηκε να λερωθεί ή να ματώσει, γι' αυτό και πολλές φορές η οργή του ξεπερνά την λογική του.

Θα μπορούσε λοιπόν να συντηρηθεί σήμερα ένας Batman φτωχός ή φτωχότερος λόγω οικονομικής κρίσης; Η απάντηση είναι, ναι! Ίσως έπρεπε να περπατήσει ή να κυκλοφορεί με ένα φτηνό αυτοκίνητο (χωρίς πινακίδες), ίσως μετά από έναν τραυματισμό απλά έραβε ή μπάλωνε την στολή αντί να αλλάξει ολόκληρο το κομμάτι που φθάρθηκε, ίσως ακόμα έπρεπε μετά την μονομαχία να γυρίσει στην σκηνή για να μαζέψει τα αναλώσιμα όπλα, όμως οι ικανότητές του θα ήταν ίδιες. Γιατί "δεν είναι το ποιος είσαι, αλλά το τι κάνεις που σε ορίζει" (Batman Begins, 2005).

 ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ (COMICS) 

Batman
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Πρόκειται για την πιο αξιόπιστη σειρά εικονογραφημένων που ακολουθεί την ζωή του ήρωα και περιγράφει τις πιο ρεαλιστικές και συγκλονιστικές περιπέτειες εκείνου και των συμμάχων.

Detective Comics
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Η σειρά αποτελεί την πιο ιστορική έκδοση της εταιρείας όπου πρωτοπαρουσιάστηκε ο ήρωας το 1939! Σε μία από τις πιο αυθεντικές μορφές του, ο Σκοτεινός Ιππότης βρίσκεται στο κυνήγι των διασημότερων εχθρών του.

Batman: The Dark Knight
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Η σειρά αυτή αποτελεί συμπληρωματική του Batman και ασχολείται με λίγο πιο παιδικές περιπέτειες που πάντα όμως σέβονται τον θρύλο του ήρωα και της μυθολογίας του.

Batman and Robin
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Για πρώτη φορά ο Robin είναι ο γιος του ήρωα, Damian Wayne. Στην σειρά αυτή δεν εξετάζουμε μόνο τις περιπέτειες του δίδυμου μέσα από τον πιο ατίθασο Robin που γνωρίσαμε, αλλά και τις δύσκολες σχέσεις πατέρα και γιου ειδικά μέσα από έναν πατέρα που δεν ξέρει καλά τον ρόλο του. Μαθήματα ζωής και περιπέτειες που αγγίζουν το στίγμα του προσωπικού με τον ανήλικο γιο του Bruce.

Batman Incorporated
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Η σειρά αυτή ασχολείται με τις δράσεις του Σκοτεινού Ιππότη και των συμμάχων του σε όλο τον κόσμο στην μάχη εναντίον του κακού. Το δίκτυο είναι ισχυρό όμως και οι εχθροί απ' όλο τον κόσμο παραμένουν εξαιρετικά επικίνδυνοι.

Nightwing
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Πρόκειται για την ανεξάρτητη καριέρα του πρώτου Robin, Dick Grayson. Ως Nightwing πλέον αποτελεί τον πιο πιστό σύμμαχο του Σκοτεινού Ιππότη έχοντας αντιγράψει πολλά από τα χαρακτηριστικά του. Συχνά οι περιπέτειες του ενώνονται με αυτές άλλων εικονογραφημένων σειρών.

Batgirl
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
H Barbara Gordon και κόρη του αστυνόμου είναι ξανά το Batgirl. Η πλέον αναγνωρίσιμη και επιθυμητή Batgirl στις δικές της περιπέτειες πιο συχνά με γυναίκες εχθρούς και σε ιστορίες που συχνά συμπίπτουν με αυτές άλλων ηρώων.

Red Hood and the Outlaws
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Ο δεύτερος Robin, Jayson Todd έφυγε υπό την σκέπη του Batman όταν αποφάσισε πως το να αφιαρείς μία ζωή δεν είναι κόκκινη γραμμή. Ο εγκληματίας, παράνομος και επικίνδυνος Red Hood μαζί με μία παρέα παρανόμων μάχεται για το καλό με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

Batwoman
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Η Kate Kane είναι η νέα Batwoman. Γνωστή ως η πρώτη ομοφυλόφιλη ήρωας τα βάζει συχνά με γυναίκες κυρίως για να προστατεύσει το περιβάλλον της. Δεν έχει άμεση επαφή με τον Σκοτεινό Ιππότη, αλλά λειτουργεί σιωπηρά με το πλευρό του.

Batwing
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Πρόκειται για τον πρώτο ήρωα της ομάδας που βρίσκεται μόνιμα στην Αφρική και υπερασπίζεται τις εκεί περιοχές κόντρα σε μερικούς από τους πιο επικίνδυνους εχθρούς του υποκόσμου.

Birds of Prey
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Στο τεύχος 16 η Batgirl προσπαθεί να γνωρίσει στην υπόλοιπη ομάδα την γυναίκα talon που την έσωσε, όμως η ίδια δεν θα είναι τόσο φιλική όσο με τις υπόλοιπες.

Catwoman
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Η Selina Kyle αξίζει από μόνη της μία δική σειρά. Η Catwoman έχει τις δικές της περιπέτειες που αποτελούνται από κλοπές, συμμαχίες και προδοσίες με μη-έμπιστα άτομα και πολλές συναντήσεις με τον Σκοτεινό Ιππότη που παραμένουν ιδιαίτερα αισθησιακές και ενδιαφέρουσες!

Justice League
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Η ομάδα των ηρώων της DC αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση για την προστασία του πλανήτη από γήινες ή εξωγήινες απειλές. Με μπροστάρη τον Batman η ομάδα υπερασπίζεται τον άνθρωπο.

Young Justice
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Η νεαρή Justice League που μεταφέρεται από τα κινούμενα σχέδια στα εικονογραφημένα. Οι νεαροί ήρωες δίνουν την δική τους μάχη για την προάσπιση του καλού. Από τον θρύλο του Batman έχουμε τους, Nightwing, Robin και Batgirl

Legends of the Dark Knight
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Πρόκειται για εβδομαδιαία αστυνομική σειρά που βασίζεται στην πόλη του Gotham και τις ιστορίες της, ενώ μελετά στοιχεία από την κοινωνία, όπως η εγκληματικότητα και η οικονομική κρίση.

Ame-Comi Girls
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Πρόκειται για μία σύμπραξη ηρωίδων στις οποίες συμμετέχει η Batgirl και τις δράσεις τους άλλοτε υπέρ ή κατά της κοινωνίας. Τα τεύχη αυτά είναι εβδομαδιαία.

Injustice: Gods Among Us
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Η σειρά είναι εβδομαδιαία και αποτελεί τον προπομπό του ομώνυμου ηλεκτρονικού παιχνιδιού.

Justice League Beyond
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Η παρέα των ηρώων στο μέλλον σε μια εβδομαδιαία σειρά βασισμένη στο Batman Beyond.

 ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ BATMAN
*ανακοίνωση*λογότυπο*παρουσίαση*δηλώσεις*συνάντηση*
Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε! Ο Batman επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2015 και μάλιστα με τον πιο περίεργο τρόπο! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Στο Comic-Con του περασμένου μήνα, στον χώρο παρουσίασης του Man Of Steel ανέβηκε στην έδρα, ο Zack Snyder o οποίος σκηνοθετεί την ταινία με τον διάσημο υπέρ-ήρωα. Ο τύπος είπε διάφορα, όμως κατέληξε πως ήρθε η ώρα να ανακοινώσει την παραγωγή του sequel το οποίο φυσικά για τους φίλους του εξωγήινου ήρωα θα ήταν μεγάλη χαρά αν δεν επισκιαζόταν από μία περαιτέρω πληροφορία: Ο Snyder ανέφερε πως δεν ξέρει πολλά για την επόμενη ταινία, αφού το σενάριο βρίσκεται σε εξέλιξη, όμως υποσχέθηκε να αποκαλύψει κάτι σχετικά με αυτήν. Κάλεσε στην έδρα έναν ηθοποιό ο οποίος ξεκίνησε να διαβάζει ένα απόσπασμα: "Θέλω να θυμάσαι Κλαρκ... Όλα τα επόμενα χρόνια... Στις πιο ενδόμυχες στιγμές σου... Θέλω να θυμάσαι... Τα χέρια μου στο λαιμό σου... Θέλω να θυμάσαι... Τον μοναδικό που σε νίκησε..." Ο ηθοποιός σίγησε και σε μια οθόνη πίσω του εμφανίστηκε το λογότυπο που θα βρείτε στον αντίστοιχο σύνδεσμο. Για όσους δεν καταλάβατε, αυτά είναι τα λόγια του Batman στον Superman από το "Batman: The Dark Knight Returns" του Frank Miller το 1986!
Το τι συνέβη καθώς και την παρουσίαση όσων σας έγραψα, θα την δείτε στον σύνδεσμο (δείτε την). Οπότε ας περάσουμε στα δεδομένα.
:[ Δεν πρόκειται για μία ταινία Batman, αλλά για το Sequel του Man of Steel. Το πιο λογικό ήταν να δούμε σαν εχθρό τον Lex Luthor όπως συνηθίζεται, όμως οι παραγωγοί αντί αυτού επέλεξαν τον Batman. Προσέξτε... ο Σκοτεινός Ιππότης δεν θα είναι ο συνεργάτης του εξωγήινου Superman για να νικήσουν κάποιον άλλο. Θα είναι μία ταινία στην οποία θα είναι μεταξύ τους αντίπαλοι ακριβώς όπως το απόσπασμα του βιβλίου αναφέρει. Μην ξεχνάτε βέβαια πως μιλάμε για το sequel του Superman, κάτι που σημαίνει πως δεν πρόκειται να δούμε τον Batman να νικάει, οπότε λογικά θα έχουμε μία συμβιβαστική νίκη και των δύο υπέρ του κοινού καλού...
:[ Το σενάριο γράφεται τώρα. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν πριν το καλοκαίρι του 2014 και η πρεμιέρα θα γίνει το καλοκαίρι του 2015. Ο Zack Snyder θα είναι και πάλι ο σκηνοθέτης, ο David Hoyer (The Dark Knight Trilogy, Man of Steel) θα είναι στο σενάριο και οι Christopher Nolan, Emma Thomas στην παραγωγή. Τον Superman θα ενσαρκώσει ξανά (είπαμε, είναι sequel) ο Henry Cavill, όμως ο Batman ΔΕΝ θα είναι ο C. Bale. Ψάχνουμε για νέο ηθοποιό κάτι που σημαίνει πως ο Batman που θα δούμε είναι ένας Batman που δεν έχει καμία σχέση με την τριλογία. Ξεχάστε την! Λογικά θα είναι ένας Batman που είναι γνωστός στο Gotham City, έχει την αποδοχή του κόσμου και έχει τα μέσα χαρακτηριστικά του.
:[ Λίγο μετά την ανακοίνωση, πολλοί συντελεστές βρέθηκαν σε μία συνέντευξη τύπου στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε ο Goyer και αφού εξέφρασε τον ενθουσιασμό για την συνύπαρξη των δύο ηρώων στην μεγάλη οθόνη είπε πως φαντάζεται πως "για δύο ώρες ο ένας θα δέρνει τον άλλο μέχρι στο τέλος να φιληθούν μονοιασμένοι", δείχνοντάς μας περίπου τι να περιμένουμε. Όταν ρωτήθηκε για το πως θα διαμορφωθεί ο τίτλος δεν είχε σαφή απάντηση, όμως να μερικά ενδιαφέροντα πράγματα. Η Warner Bros. έχει κατοχυρώσει το SupermanVsBatman.com και το BatmanVsSuperman.com, όμως... έχει κατοχυρώσει το BatmanVsSupermanMovie.com, όχι όμως και το SupermanVsBatmanMovie.com. Αυτό άραγε σημαίνει πως σε ένα sequel του Superman, o Batman έχει τον πρώτο λόγο; Μ' αρέσει!
:[ Αργότερα η Warner Bros. ανακοίνωσε πως το 2017 θα λανσάρει ταινία με τον Flash και το 2019 με την Justice League. Αυτό αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει, ε; Ως το 2019 η παραγωγή θέλει να μας συστήσει όλους τους ήρωες και τους ηθοποιούς που τελικά θα ενωθούν για την υπέρτατη συμμαχία της Justice League ακριβώς όπως και στην Marvel έπραξαν με τον Iron man, τον Thor, τον Captain America και τελικά με τους Avengers πέρσι! Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η επιλογή του ηθοποιού που θα ενσαρκώνει τον Σκοτεινό Ιππότη θα πρέπει να είναι προσεκτική καθώς θα φοράει την μάσκα τουλάχιστον ως το 2019! Αυτό επίσης σημαίνει πως για τουλάχιστον μία δεκαετία, ξεχνάμε μία ανεξάρτητη ταινία Batman.
Αυτά προς το παρόν. Ο χειμώνας που έρχεται θα είναι μεγάλος και οτιδήποτε νέο έχουμε θα το αναφέρω!
:[ Όπως έγινε γνωστό, είναι πολύ πιθανό το κύριο μέρος των γυρισμάτων να πραγματοποιηθεί στον Καναδά. Τις εκεί κινηματογραφικές εγκαταστάσεις εκμεταλλεύτηκε η Warner Bros. στο Man Of Steel και όχι μόνο έκαναν την δουλειά τους αλλά έτυχαν και καλύτερης φορολογικής αντιμετώπισης από το Καναδικό κράτος, κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να το επιχειρήσουν ξανά. Πιθανές πόλεις γυρισμάτων είναι το Τορόντο και το Βανκούβερ.
:[ Πριν λίγες μέρες ο σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας, Zack Snyder συναντήθηκε με τον συγγραφέα του "Batman: The Dark Knight Returns", Frank Miller που το 1986 έγραψε ένα από τα πιο ιστορικά βιβλία για την σύγκρουση των δύο ηρώων. Ο συγγραφέας προφανώς έδωσε μερικές συμβουλές και απόψεις του προς τον σκηνοθέτη εν όψει της συνέχισης συγγραφής του σεναρίου!
:[ Μόλις την περασμένη εβδομάδα διέρρευσε σε πολλές κινηματογραφικές πηγές της Αμερικής πως ο άνθρωπος που θα υποδυθεί τον Σκοτεινό Ιππότη θα είναι σαραντάρης και μάλιστα στα μέσα της δεκαετίας. Πολλοί λένε πως δεν θα πρόκειται για νέο όνομα αλλά για πρώτης σειράς κινηματογραφικό αστέρα. Δεν αναμεταδίδω κάτι άλλο γιατί είναι όλα ανάλογα με τη φαντασία του καθενός!

BATMAN ΣΤΟ MAN OF STEEL
*σύνδεσμος*εικόνα*
Τον προηγούμενο μήνα λέγαμε πως σε μία μάχη εκτός Γης, βλέπουμε στη νέα ταινία του Superman έναν δορυφόρο από την Wayne Enterprises. Δεν είναι μόνο αυτή η αιχμή του ευρύτερου DC Universe αφού σε μία μάχη αυτή τη φορά στην Γη, ένας από τους χαρακτήρες καταστρέφει ένα κτίριο όπου και αποκαλύπτεται μία αφίσα που γράφει: "Be Calm And Call Batman". Η αφίσα είναι πολύ μικρή και ίσως να μην την παρατηρήσετε αμέσως.

THE DARK KNIGHT TRILOGY
*σύνδεσμος*εικόνα*εικόνα*εικόνα*πολυμεσικό*
Σπάνιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του The Dark Knight δημοσίευσε ο Justo Dieguez o οποίος δίδαξε την μάχη Keysi στον Batman στην ταινία. Στις φωτογραφίες θα τον δούμε να φωτογραφίζεται με τον ήρωα αλλά και με τον Heath Ledger σε όμορφα στιγμιότυπα. Ο ίδιος έχει μάθει την μονομαχία αυτή και στους Liam Neeson, Tom Cruise, Heath Ledger and Daniel Craig. Δείτε χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης μάχης στο παραπάνω πολυμεσικό.

BEWARE THE BATMAN
*σύνδεσμος*εικόνα*
*επεισόδιο 1: Hunted* Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς γνωρίζουμε τους πρώτους ήρωες. Ο Batman είναι νέος και με ελάχιστη κοινωνική ζωή. Θα διαπιστώσουμε πως στις μάχες του δεν βγαίνει πάντα νικητής έχοντας πολλά να βελτιώσει. Βοηθός του είναι ο Alfred, πρώην πράκτορας της Mi6 καθώς δεν εκτελεί μόνο χρέη υπηρέτη αλλά συμμετέχει συχνά στις εξορμήσεις του ήρωα, οπλοφορεί και μάχεται. Οι πρώτοι και βασικοί του αντίπαλοι είναι ο Mister Toad και ο Professor Pyg οι οποίοι είναι συνεργάτες με έφεση στις ληστείες. Ο ήρωας θα καταφέρει να τους ακινητοποιήσει σε μία εξαίρετη εισαγωγική ιστορία. Μου άρεσε όμως η περιπέτεια, δεν είναι τελικά τόσο κακό που έχουμε "κακούς" που δεν είναι τόσο διάσημοι στον θρύλο, ο ήρωας είναι όσο σοβαρός θα θέλαμε, τα εφέ είναι εξαιρετικά, η μουσική άψογη!
*επεισόδιο 2: Secrets* Μετά από έναν τραυματισμό του Alfred στο πρώτο επεισόδιο καλεί την Tatsu Yamashiro ως οδηγό του αν και την προορίζει για κανονική συνεργάτιδα του ακόμα και με την μάσκα του Batman. Εκείνη γνωρίζοντας τον Bruce Wayne δεν ενθουσιάζεται με τη νέα της δουλειά όπως και ο νέος της εργοδότης που δεν πείθεται πως την έχει ανάγκη. Ύστερα θα ανακαλύψει πως αποτελεί κόρη ενός πρώην συνεργάτη του Alfred στην Mi6 και άρα ικανή για οτιδήποτε. Την ίδια ώρα, γνωρίζουμε την Magpie που αποτελεί πρώην τρόφιμο ψυχιατρείου με διαταραχή προσωπικότητας που την κάνει άκρως επικίνδυνη. Στο σημείο αυτό ο Batman θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον αστυνόμο Gordon που ακόμα δεν έχει το ανώτερο αξίωμα που γνωρίζουμε πως στον θρύλο κατέχει. Οι σχέσεις τους προς το παρόν είναι αντίπαλες όμως μία άτυπη συνεργασία τους, ρίχνει στο παρασκήνιο την κόντρα τους.
*επεισόδιο 3: Tests* Σε αυτό το επεισόδιο ο Σκοτεινός Ιππότης έρχεται αντιμέτωπος για πρώτη φορά με τον Anarky ο οποίος αποτελεί μία νέμεση με μοναδικό στόχο το χάος αντί της τάξης, της καταστροφής αντί της ηρεμίας. Πρόκειται για μία αντίθεση που προκάλεσε μεν τον ήρωα, δεν ήταν όμως αρκετά έξυπνος όσο αυτός. Την ίδια ώρα ο Bruce Wayne δοκιμάζει την Tatsu Yamashiro σχετικά με τις προτροπές του Alfred να την προσλάβω ως βοηθό του.
*επεισόδιο 4: Safe*O Wayne παρουσιάζει μία σπουδαία ανακάλυψη ενός επιστήμονα που σχετίζεται με την παροχή ενέργειας στον κόσμο, όμως την ίδια μέρα, ο επιστήμονας θα πλησιάσει στο να γίνει θύμα απαγωγής από την Λεγεώνα των δολοφόνων. Κατά την καταδίωξη, μαθαίνουμε πως η Tatsu Yamashiro ανήκε στην εκεί ομάδα με το όνομα Katana και πρόδωσε τα μέλη της προσποιούμενη τη νεκρή.

 ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 

BATMAN: ARKHAM ORIGINS
*σύνδεσμος*πακέτο*trailer*εικόνα*εικόνα*εικόνα*online multiplayer trailer*
Το παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και αποτελεί prequel των προηγούμενων παιχνιδιών, μας έφερε αυτό τον μήνα αρκετές ενημερώσεις. Το παιχνίδι κυκλοφορεί 25 Οκτωβρίου και το trailer που κυκλοφόρησε μας βάζει για τα καλά στην δράση. Εξάλλου στο Comic-Con φέτος είδαμε και μερικές εικόνες από το παιχνίδι. Το σημαντικό στοιχείο αυτού του μήνα πάντως, είναι πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και σε ειδική έκδοση που θα κοστίζει 99$ και η οποία θα περιέχει ένα μεγάλο κουτί με ολογραφίες του Batman και του Joker, συλλεκτικές φιγούρες τους, πλαστική τρισδιάστατη θήκη, ένα βιβλίο με αφιέρωμα στην δημιουργία του παιχνίδιου και δύο κωδικούς που ξεκλειδώνουν μυστικές πίστες! Να σημειώσουμε πως προ ημερών κυκλοφόρησε και το trailer της online συμμετοχής πολλών παικτών παράλληλα.
ΠΡΩΤΟΣ Ο BATMAN ΣΤΟ YOUTUBE
*σύνδεσμος*
Όπως έγινε γνωστό, μετά από μετρήσεις προβολών με ήρωες συμπληρώθηκε η πρώτη δεκάδα των διασημότερων ηρώων. Πρώτος είναι ο Batman με το συγκλονιστικό νούμερο των τριών τρισεκατομμυρίων προβολών που αντιστοιχούν σε 71.000 ώρες προβολών! Παράλληλα η λέξη "Batman" είναι πρώτη μεταξύ των ηρώων στην μηχανή αναζήτησης της google, ενώ μέχρι το 2008 αμέσως μετά βρισκόταν και το "The Dark Knight"! Δείτε στον σύνδεσμο την πλήρη λίστα της δεκάδας!
ΦΙΓΟΥΡΕΣ
*σύνδεσμος*εικόνα*εικόνα*
Αυτό το μήνα σας παρουσιάζω τις νέες παρουσιάσεις της Mattel από φιγούρες και παιχνίδια του ήρωα μέσα από γενικές εκδόσεις από το DC Universe
ΟΜΟΙΩΜΑ
*σύνδεσμος*εικόνα*παραγγελία*
Ένα εξαιρετικό ομοίωμα όπλου του Batman από το "Batman: Arkham Origins" κυκλοφορεί σύντομα και μπορείτε να το προπαραγγείλετε. Προσοχή γιατί χρειάζεται ειδική άδεια για μεταφορά από Αμερική επειδή το ομοίωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αληθινό όπλο.
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ BATMAN
*σύνδεσμος*
Τελικά ο Batman μπορεί να αποτελεί έμπνευση και για απλούς ερασιτέχνες της δημιουργίας! Μετά το λανσάρισμα της επίσημης Converse μίας σειράς υποδημάτων της σειράς, All-Star, τώρα ο καθένας μπορεί να σχεδιάσει τα παπούτσια που θέλει. Μία φίλη και αναγνώστρια έφτιαξε μερικά πολύ ωραία σχέδια παπουτσιών με θέμα τον Batman, άλλοτε με τον Joker κι άλλοτε με την Catowman. Μπορείτε να τα δείτε!

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το