Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΥΓΟΥΣTOY ~ τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας


Τον Αύγουστο ασχοληθήκαμε με διακοπές. Λογικό είναι αν σκεφτεί κανείς πως πολλοί ήμασταν μακριά από τα σπίτια μας και σίγουρα είχαμε μαζί μας αυτό το οποίο δεν μπορούμε να αποχωριστούμε. Ποιο είναι αυτό; Ακριβώς αυτή ήταν η ερώτηση που έπρεπε να απαντήσετε τον μήνα που πέρασε στον σχετικό διαγωνισμό. Ας δούμε λοιπόν ποιο είναι αυτό που σε κάνει να μην ζεις χωρίς αυτό;

Σύμφωνα με τις απαντήσεις σας, το δημοφιλέστερο εκτός σπιτιού αντικείμενο, είναι το… κινητό σας αφού σχεδόν οι imageμισοί από εσάς (44%) το επιλέξατε. Δεύτερο στις προτιμήσεις με 33% σας ήρθε το tablet και με τους ίδιους ψήφους το “άλλο” το οποίο φυσικά θα μπορούσε να οτιδήποτε από αρκουδάκια μέχρι κραγιόν και τσιγάρα(!) Στην τελευταία θέση ισοβάθμησαν με 22% το βιβλίο/ημερολόγιο σας, τα γυαλιά ηλίου και φυσικά το τσαντάκι που δεν είναι μόνο εργαλείο για τις γυναίκες πια! Και λοιπόν! Το κινητό μας που δεν είναι πια μόνο εργαλείο επικοινωνίας, αλλά ένα μέσο ψυχαγωγίας, ενημέρωσης, δικτύωσης γενικότερα. Είναι δηλαδή ότι ακριβώς ήταν κάποτε ο υπολογιστή μας. Πλέον αυτός μίκρυνε, χωράει στην τσέπη μας και εμείς δεν τον αφήνουμε μακριά μας ούτε για λεπτό!

Επόμενο Ερώτημα θα έχουμε την Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου στο yannidakis με θέμα το… χρήμα που δεν έχουμε και το υποθετικό σενάριο του τι θα κάναμε, αν το είχαμε!

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το