Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΣXOΛΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ~ «ξηλώνει» την ηγεσία της ελ.ασ. ο δένδιας λόγω χρυσής αυγής

η είδηση που στιγμάτισε τη βδομάδα που πέρασε, σχολιάζεται και προβληματίζει


 η είδηση 
«Αλυσιδωτές» και ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ., με αφορμή τα γεγονότα που συνδέονται με τη Χρυσή Αυγή. Εξωθήθηκαν σε παραίτηση δύο από τους επικρατέστερους διαδόχους του σημερινού αρχηγού της Αστυνομίας - «Καρατομήθηκαν» οκτώ αξιωματικοί από τις πλέον νευραλγικές θέσεις, προκειμένου να διασφαλιστεί η αντικειμενικότητα σε εσωτερική έρευνα για Χρυσαυγίτες αστυνομικούς.
 το σχόλιο 
Σε κάθε επάγγελμα, κάθε άνθρωπος, έχει το δικαίωμα να ψηφίζει και να υποστηρίζει ότι θέλει. Αυτό δεν είναι κακό ή παράνομο ή αφορμή για "ξήλωμα".
Όταν όμως μαθαίνουμε πως κορυφαία στελέχη της αστυνομίας αποτελούν ενεργά μέλη της Χρυσής Αυγής, καλύπτουν κουκουλοφόρους που πετάνε πέτρες σε -έστω- αναρχικούς, εκπαιδεύουν χρυσαυγίτες και συμμετέχουν ενεργά ή στρατηγικά σε βίαιες ενέργειες, τότε κάτι δεν πάει καλά, κύριοι...
Γενναία απόφαση το "ξήλωμα" των στελεχών και του κόμματος ολόκληρου, αλλά προσοχή: δεν δέχομαι να ακούω χαρακτηρισμούς της άποψης "φασιστική αστυνομία" κλπ. Ζητάω διαλεύκανση της υπόθεσης και σώφρονα διαχωρισμό ενός ψηφοφόρου της Χρυσής Αυγής με ένα παράνομο στέλεχος αυτής της εγκληματικής οργάνωσης.
+Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

2 σχόλια:

  1. ΦΥΣΙΚΑ δεν πρέπει να γίνει αυτήξ η διαφπροποίηση. Δεν συμφέρει ΚΑΝΕΝΑ από τα "δημοκρατικά" κόμματα. Εξάλλου η αστυνομία είναι πάντοτε δασιστική όταν δεν τους βολεύει και πάντοτε δημοκρατική όταν τους εξυπηρετεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το