Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΣXOΛΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ~ έπεσαν να...φάνε την όμορφη δασκάλα

η είδηση που στιγμάτισε τη βδομάδα που πέρασε, σχολιάζεται και προβληματίζει


 η είδηση 
Με τα καλύτερα λόγια μιλούν συνάδελφοι και γονείς μαθητών για την καλλίγραμμη δασκάλα που έκανε εντύπωση στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Η καταιγίδα σχολίων που ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την ομολογουμένως εντυπωσιακή παρουσία της ξανθιάς γυμνάστριας, προκάλεσε αναστάτωση στην κοινωνία.
 το σχόλιο 
Πρώτα ήταν οι κοντές φούστες των μαθητριών. Ύστερα οι αλλοδαποί που κρατούσαν την σημαία (επειδή συγκέντρωναν τον καλύτερο βαθμό στο σχολείο). Αργότερα η εξέδρα των επισήμων που μας προκαλούσε αρνητικά συναισθήματα λόγω μνημονίων κλπ. Τώρα... και οι συνοδοί!
Στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι συνοδοί είναι οι γυμναστές του σχολείου. Επειδή έχουμε συνηθίσει τους γυμναστές των δημοσίων σχολείων μετά τα 50, λίγο πριν την σύνταξη, με πεταγμένη κοιλιά, κοντούς και γεμάτους ρυτίδες και κακό ντύσιμο, μας προκαλεί μεγάλη έκπληξη σε σημείο σκανδάλου να δούμε μία γυμνάστρια... με χαρακτηριστικά γυμνασμένης γυναίκας, δηλαδή ψηλή, περιποιημένη με ωραίο σώμα!
Ότι είναι από τις ελάχιστες ελπίδες μας, να κάνουν πράγματι γυμναστική τα παιδιά την ώρα εκείνη και όχι να βολοδέρνουν με μία μπάλα σαν σε 45λεπτο διάλειμμα, προφανώς επισκιάζεται από τα τακούνια και το στράπλες μπλουζάκι.
Τελικά πάντα θα μας πειράζει κάτι (στην παρέλαση)!
+Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το