Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΜOYΣΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ~ ήρθε η εποχή της επανεκκίνησης (thank god it's christmas)

ταξιδέψτε στον Μουσικό Κωδικό ακούγοντας το κομμάτι συγχρόνως 
Ήρθε η ώρα να ταξιδέψουμε με μία ταχύτητα πιο πίσω. Να αποστασιοποιηθούμε και να κοιτάξουμε λίγο στο παρελθόν. Όχι μακριά. Ας κοιτάξουμε έναν χρόνο από την ζωή μας. Ξεκινώντας από τότε που ευχόμασταν, που σχεδιάζαμε, που ονειρευόμασταν για τον χρόνο που φτάνει στο τέλος του.

Θυμάσαι δάκρια; Αυτά που έρχονται από την πίεση και το άγχος; Από την αποτυχία και από τα ξεσπάσματα της στιγμής; Τα δάκρια της μοναξιάς και της μελαγχολίας; Θυμάσαι να κλαις μόνη σου ή μπροστά σε άλλους, επειδή δεν μπορούσες άλλο;

Θυμάσαι να μοιράζεσαι τις ελπίδες και τους φόβους σου; Να λες πως αύριο θα καταφέρεις περισσότερα ή πως δεν θα τα καταφέρεις στην δουλειά; Θυμάσαι μέσα στη χρονιά κάποιον να σου δίνει κουράγιο ή να σε αμφισβητεί προκαλώντας σου περισσότερο πείσμα; Ή τις φωνές που σε καθησύχασαν και σου έδωσαν μια ρανίδα αισιοδοξίας στην ημέρα σου;

Το ξέρω πως ήταν μια δύσκολη χρονιά. Το ξέρω πως φοβάσαι πως δεν πέρασε. Το ξέρω πως φάνηκε σαν να μην τελειώνει με τίποτα. Όμως είμαστε εδώ. Μακριά απ’ όλα σήμερα και βάζουμε μια γραμμή σε όσα μας δυσκόλεψαν. Σε όσα βρέθηκαν στον δρόμο μας. Γιατί είναι Χριστούγεννα. Είναι η εποχή της επανεκκίνησης και της ελπίδας. Είναι οι μέρες που μπορείς να δεις φως στο προσωπικό σου τούνελ. Επιτέλους ήρθαν τα Χριστούγεννα!

Αυτό το βράδυ, κοίταξε τα αστέρια και το φεγγάρι. Κοίτα πόσο όμορφα λάμπουν εκεί ψηλά στο ψύχος. Μπορεί να είναι παγωμένα και μακρινά, όμως η λάμψη και η παρουσία τους (να) σου θυμίζουν πως τίποτα δεν είναι αδύνατο. Τίποτα δεν είναι απλησίαστο. Τίποτα δεν πεθαίνει χωρίς ελπίδα. Κανένας στόχος δεν χάνεται χωρίς προσπάθεια και πως μαζί θα μπορούμε να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ακόμα και το γυαλί που έσπασε!

Κοίτα τώρα πως τα Χριστούγεννα θα ενώσουν τον κόσμο. Πως ευχές θα αλλάξουν κάτοχο και χαμόγελα θα σπάσουν το κρύο του ψύχους. Κοίτα ανθρώπους να τσουγγρίζουν ποτήρια και να αγγελιάζονται. Κοίτα ανθρώπους να διασκεδάζουν με ότι μπορούν και έχουν ακόμα. Όλοι μοιράζονται την χαρά και σαν ένα κουμπί να σβήνει όλες τις στάμπες του παρελθόντος! Έτσι κι εμείς μπορούμε να ξεκινήσουμε απ’ την αρχή. Κάθε μέρα να είναι αυτή η νέα αρχή που με ενθουσιασμό θα ξεκινάμε για να πετυχαίνουμε. Σκέψου το: Αυτό το ένα βράδυ που μπορεί να αλλάξει τις ζωές μας για πάντα. Ευτυχώς ήρθαν τα Χριστούγεννα κι εγώ θα ξεκινήσω απ’ την αρχή για να διορθωθούν όλα. Αυτή τη μία μέρα… για όλο το χρόνο.

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ AΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το