Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

EPΩΤΗΜΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ~ παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας


Καληνωρίσματα από το +yannidakis
Τον Απρίλιο ασχοληθήκαμε με ένα άκρως σημαντικό ζήτημα που ακόμα και σήμερα προκαλεί διχογνωμίες και διφορούμενες απόψεις. Την αφαίρεση της ζωής ανθρώπου από άνθρωπο. Ακόμα και από τις απαντήσεις σας έγινε αντιληπτό πως υπάρχουν πολλές και διαφορετικές απόψεις. Ας τις δούμε.
 
imageΝικήτρια απάντηση, μοναδική που ξεχώρισε από τις άλλες είναι με 45% η δυνατότητα του ανθρώπου να αποφασίζει υπέρ της οικειοθελούς ευθανασίας. Με την άδειά του, με δική του απόφαση. Θα λέγαμε πως είναι κάτι σαν αυτοκτονία ή τουλάχιστον έτσι το εκλαμβάνω εγώ.
Από κει και κάτω ακολουθούν όλες οι υπόλοιπες απαντήσεις που όλες επιλέχθηκαν με το ίδιο ποσοστό του 18%. Πρόκειται για την απάντηση υπέρ της θανατικής ποινής γενικά και χωρίς προϋποθέσεις και άλλες μικρές κατηγορίες, η απάντηση υπέρ της ευθανασίας μόνο σε υπερήλικους και τέλος η αρνητική απάντηση που είναι κατά κάθε μορφής αφαίρεσης της ανθρώπινης ζωής από άνθρωπο.
Γίνεται προφανές πως υπήρξε μια αναστάτωση στις απαντήσεις των αναγνωστών που στο μόνο το οποίο συμφώνησαν –σχεδόν οι μισοί από το δείγμα- είναι αυτοβουλία επί αυτών των θεμάτων.
 
Επόμενο Ερώτημα για τον μήνα Μάιο θα έχουμε την ερχόμενη Δευτέρα και πρώτη του μήνα, 5/5/2014 όπως πάντα στις 12:00 στο yannidakis με ένα άκρως επίκαιρο θέμα που αφορά τις επερχόμενες εκλογές.

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το