Κυριακή 18 Μαΐου 2014

BPΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ~ η δικτατορία του «πολιτισμού»

Σας παρουσιάζω το καλύτερο άρθρο αυτής της εβδομάδας σύμφωνα με την καθαρά υποκειμενική κρίση του yannidakis. Σημειώνεται πως η βράβευση αφορά μονάχα την ενότητα ιστολογίων και για τους χώρους τους οποίους επισκέφτηκα. Παρακάτω δημοσιεύονται και τα υπόλοιπα άρθρα τα οποία ξεχώρισα μέσα στην εβδομάδα ως δευτερεύοντες διακρίσεις για λόγους ενδεχόμενης ισοπαλίας. Το ιστολόγιο που συγκεντρώνει τις περισσότερες βραβεύσεις και διακρίσεις στο τέλος κάθε μήνα βραβεύεται στην ειδική ενότητα "ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ".

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:
από: Μιχάλης
τίτλος: Η δικτατορία του «πολιτισμού»

Να λοιπόν που το πρώτο βραβείο στο τραγούδι -στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision- απέσπασε το υβρίδιο της Αυστρίας.
Ο υπουργός Πολιτισμού της Αυστρίας, καταχαρούμενος, δήλωσε ότι η νίκη της Αυστρίας είναι επίσης μια νίκη της Ευρώπης για την ανεκτικότητα και τον σεβασμό».
Από κοντά, η «πολιτισμένη» υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Σουηδίας, και φανατική υπέρμαχος του «τρίτου φύλου», δήλωσε και αυτή περιχαρής ότι «οι πολίτες της ΕΕ χρησιμοποιούν πλέον το δικαίωμά τους να ψηφίζουν για μια ανοικτή Ευρώπη».
Έτσι έχει ξεκινήσει ουσιαστικά η νέα ιστορική περίοδος όπου τα φυσιολογικά φύλα (άνδρας και γυναίκα) τίθενται πλέον υπό διωγμό. Και αν αυτό σας φαίνεται υπερβολικό θα το καταλάβετε μετά από μερικά χρόνια ή δεκαετίες, αν βέβαια θα θυμάστε ακόμα την «προφητεία» αυτή.
Ξεκινήσαμε από μία περίοδο όπου η δικτατορία της εκκλησίας καθόριζε και το πότε να ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου.
Έπειτα ήρθε η δικτατορία της επιστήμης, που αρνείται την ύπαρξη κάποιου ανώτερου όντος, υποβιβάζοντας τους ανθρώπους σε μία ράτσα πιθήκων. Στην νέα αυτή περίοδο σκοταδισμού, άρχισε η επίθεση εναντίον της οικογένειας και της πίστης σε κάποιο ανώτερο ον.
Έπειτα ήρθε η δικτατορία της οικονομίας. Τα κράτη άρχισαν να χάνουν τα σύνορά τους και οι τεχνητές οικονομικές κρίσεις δημιούργησαν πόλεμους και φτώχεια, που με την σειρά τους δημιούργησαν μία στρατιά απελπισμένων μεταναστών. Έτσι άρχισε να χάνεται η παραδοσιακή δομή των κοινωνιών, οι οποίες συνήθως αποτελούνταν από άτομα της ιδίας φυλής, γλώσσας και θρησκείας.
Τώρα που οι παραδοσιακοί εθνικοί, κοινωνικοί και οικογενειακοί θεσμοί άρχισαν να διαλύονται για τα καλά, ήρθε η δικτατορία του πολιτισμού.
Ηθοποιοί, τραγουδιστές, καλλιτέχνες και πολιτικοί άρχισαν να δηλώνουν ΜΑΖΙΚΑ ότι είναι ομοφυλόφιλοι. Κινηματογραφικά έργα, εφημερίδες και τηλεόραση κάνουν συνεχή διαφήμιση στο «τρίτο φύλο».
Η τηλεόραση έχει γεμίσει με ομοφυλόφιλους και μετράς στα δάχτυλα του ενός χεριού τις «προσωπικότητες» που δεν είναι.
Αν τολμήσεις να διαμαρτυρηθείς οι «προοδευτικοί» σε ονομάζουν φασίστα. Και σιγά σιγά (προσέξτε το αυτό) όλο και πιο πολλοί νέοι υιοθετούν κοριτσίστικη συμπεριφορά και ομιλία.
Παιδικά βιβλία που περιγράφουν οικογένειες με ομοφυλόφιλους γονείς παίρνουν συνεχώς βραβεία.
Το τρίτο φύλο πλέον παντρεύεται και εξισώνεται νομικά με τα άλλα δύο. Και ταυτόχρονα έχουν αρχίσει οι διαδικασίες στην ΕΕ για την εξάλειψη του φύλου από τα πιστοποιητικά!
Τώρα το νέο «είδωλο» ξεκίνησε την νέα περίοδο επίθεσης εναντίον ότι φυσιολογικού έχει απομείνει.
Σας φαίνεται υπερβολικό έτσι;
Σε ένα σάιτ, κάποιος είχε ανεβάσει δύο βίντεο. Το ένα είχε το τραγούδι της Αυστρίας και το άλλο το ελληνικό. Κατά περίεργο τρόπο, το τραγούδι της Ελλάδας είχε κοπεί, επειδή η Γιουροβίζιον είχε προβάλλει «αξίωση πνευματικών δικαιωμάτων». Κανονικά θα έπρεπε να το κάνει αυτό ΚΑΙ στο βίντεο της Αυστρίας, αλλά βλέπετε το νέο «είδωλο» πρέπει να διαφημιστεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΑΚΟΜΑ:
  1. Πώς θα αλλάξω τον κόσμο; από Ξάνθη Φιλοσοφείν

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το