Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

BPΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ~ το πασοκ τώρα δικαιώνεται

Σας παρουσιάζω το καλύτερο άρθρο αυτής της εβδομάδας σύμφωνα με την καθαρά υποκειμενική κρίση του yannidakis. Σημειώνεται πως η βράβευση αφορά μονάχα την ενότητα ιστολογίων και για τους χώρους τους οποίους επισκέφτηκα. Παρακάτω δημοσιεύονται και τα υπόλοιπα άρθρα τα οποία ξεχώρισα μέσα στην εβδομάδα ως δευτερεύοντες διακρίσεις για λόγους ενδεχόμενης ισοπαλίας. Το ιστολόγιο που συγκεντρώνει τις περισσότερες βραβεύσεις και διακρίσεις στο τέλος κάθε μήνα βραβεύεται στην ειδική ενότητα "ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ".

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:
από: πολύφημος 2.0
τίτλος: Το ΠΑΣΟΚ τώρα δικαιώνεται

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο ανασχηματισμός 2014, με τον Βαγγέλη Βενιζέλο να μην κάνει τελικά την έκπληξη, κρατώντας στη θέση του πρωθυπουργού τον Αντώνη Σαμαρά.
Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι το μόνιμο πάνελ της Ανατροπής του Γιάννη Πρετεντέρη επιτέλους δικαιώθηκε, καθώς υπουργοποιήθηκαν όλοι τους εκτός από τον Γρηγόρη Ψαριανό. Στην επόμενη μάλιστα δημοσκόπηση της εκπομπής ο κόσμος θα δώσει ένα 80% στην άποψη ότι ο Μάκης Βορίδης θα είναι ο πρώτος υπουργούς Υγείας που θα ανασταίνει νεκρούς και θα γιατρεύει με ένα άγγιγμα τις καούρες στο στομάχι.
Η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη θα έχει πλέον την ευκαιρία να μας εξηγήσει τι εννοούσε όταν αποκαλούσε τον νέο υπουργό οικονομικών μας, Γκίκα Χαρδούβελη, “εθελόδουλο” και “μαζοχιστή”, καθώς και τις απόψεις της ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τρομάζει τα 20 εκατ. τουρίστες και πως δεχόμαστε ήδη άοπλη εισβολή των Τούρκων με τους μετανάστες στο Αγαθονήσι.
Ο Βασίλης Κικίλιας θα αναλάβει τη διοίκηση των ΜΑΤ από τα μέσα. Μάλιστα, ράβει ήδη ειδική στολή στο μπόι του για να βλέπει από κοντά όλα όσα έως τώρα του έδειχναν μόνο από την τηλεόραση κι εκείνος τα καμάρωνε στο τουίτερ.
Ειδικές περιπτώσεις είναι και οι Αργύρης Ντινόπουλος και Γεράσιμος Γιακουμάτος. Η προώθηση τους στα Υπουργεία Εσωτερικών και Ανάπτυξης αποδεικνύει πως όποιος τσιρίζει στις τηλεοράσεις και μισεί τους πάντες, θα πάει πολύ μπροστά στη ζωή του.
Ο Μάκης Βορίδης ανέλαβε τη θέση του Άδωνι Γεωργιάδη στο Υγείας· ένα υπουργείο το οποίο είδε να το διοικούν Λοβέρδος-Γεωργιάδης-Βορίδης και όπου να ‘ναι αναμένει την έλευση του Γιόσεφ Μένγκελε.
Κανένας δεν αμφέβαλε ότι άνθρωπος του Σημίτη θα είναι ο επόμενο υπουργός Οικονομικών. Βασικά όλοι οι άνθρωποι του Σημίτη θα είναι οι επόμενοι υπουργοί Οικονομικών. Πιθανότατα μάλιστα να υπάρχει κι ένα υπόγειο όπου μαζεύουν τους νέους ανθρώπους του, για να τους εκπαιδεύσουν κατάλληλα ούτως ώστε μια μέρα να γίνουν κι εκείνοι υπουργοί Οικονομικών.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου λέγεται ότι δεν πήγαινε μία τον Σημίτη. Τον θεωρούσε επικίνδυνο για το ΠΑΣΟΚ και όποτε τον έβλεπε να ανεβαίνει, του έδινε μία και τον έστελνε πίσω. Τελικά ο Ανδρέας Παπανδρέου απέτυχε ακόμη και σε αυτό. Ο Κώστας Σημίτης έχει σπάσει κάθε ρεκόρ, αφού κυβερνά αδιάκοπα την Ελλάδα από το 1996.
Γενικά μιλώντας, αυτός ο ανασχηματισμός είναι ότι πιο όμορφο έχουμε δει ποτέ. Τα τηλεοπτικά πάνελ δεν θα έχουν πλέον κανένα ενδιαφέρον, καθώς όλη η πλάκα έχει μαζευτεί στα υπουργικά γραφεία. Δυστυχώς, από τη μεγαλύτερη επιθεώρηση όλων των εποχών λείπει ο Άδωνις Γεωργιάδης, όμως είναι βέβαιο ότι οι ψεκασμένοι της Β’ Αθηνών θα προσφέρουν άφθονο γέλιο όταν θα νομοθετούν λέγοντας πως ο Σόιμπλε είναι πράκτορας του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Αντώνης Σαμαράς φρόντισε να μην αφήσει κανένα παραμονεμένο, εκτός ίσως από τον εαυτό του. Κάτι βαραίνει τον πρωθυπουργό μας, ο οποίος -όπως μας λένε όλα τα έγκυρα κανάλια που του γλύφουν τα αρχίδια- κάθε τρεις και λίγο βγαίνει μόνος του με τα πόδια και κάνει το γύρο του τετραγώνου στο Μαξίμου, παραμιλώντας. Αν μάλιστα θέλουμε να βγάλουμε τα πραγματικά συμπεράσματα μέσω της γλώσσας του σώματος του, τότε όταν τον είδαμε όλοι το απόγευμα της ημέρας του ανασχηματισμού να κρεμιέται από τα κάγκελα του Μεγάρου Μαξίμου τάχα μου για να μιλήσει στους δημοσιογράφους καταλάβαμε ότι τους παρακαλούσε να τον πάρει κάποιος στο σπίτι του μέχρι να βγάλει πλαστό διαβατήριο και να το σκάσει από τη χώρα. Μακριά από τον Βενιζέλο.
(Εδώ και μέρες οι βουλευτές του κλώτσου και του μπάτσου από ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ και Ανεξάρτητους, μπαίνουν ήδη στο κόλπο για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Η ιστορία βγάζει μάτι, όμως όλα εκείνα τα γατάκια που είναι ικανοποιημένα με μια υπόσχεση καλό θα είναι να πάρουν μαθήματα από τον ειδικό, Ανδρέα Λοβέρδο. Δεν είναι δα και λίγο να τους αναγκάζεις να σε κανουν υπουργό για ένα “ναι”)

ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΑΚΟΜΑ:
  1. Να θέσουμε όρους για την προσέγγιση της Αλβανίας προς την Ε.Ε. από Αντίβαρο
  2. Βραζιλία: Μουντιάλ με φόντο τη φτώχεια και τις ανισότητες από Prensa Rebelde
  3. Μουντιάλ 2014 – Βραζιλία από πιτσιρίκος

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

2 σχόλια:

  1. Γιαννιδάκη ΠΑΛΙ δεν μου έδωσες βραβείο και μου φαίνεται ότι θα προβώ σε δηλώσεις στον Πρετεντέρη καταγγέλοντας το γεγονός.
    Σε βλέπω κατηγορούμενο στα τηλε-μαϊντανάδικα τουλάχιστον για έναν μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το