Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

EPΩΤΗΜΑ ΙΟΥΝΙΟΥ ~ η νικήτρια του μουντιάλ αποφασίσατε πως είναι η…


Καληνωρίσματα από το +yannidakis
Ολοκληρώθηκε και το Ερώτημα για τον μήνα Ιούνη το οποίο ήταν άκρως ποδοσφαιρικό. Η ερώτηση ήταν απλή: Ποια ομάδα πιστεύατε ότι θα κατακτούσε το Παγκόσμιο Κύπελλο; Φυσικά η ψηφοφορία ξεκίνησε πριν τους αγώνες οπότε συμπεριελάμβανε ομάδες που αποκλείστηκαν νωρίς αλλά και την Ελλάδα που αποχαιρέτισε τη διοργάνωση μόλις χθες μετά την σπουδαία της συμμετοχή στην φάση των νοκ-άουτ.

imageΟι απαντήσεις σας ήταν μοιρασμένες και λόγω της πληθώρας των επιλογών αυτή τη φορά, καμία ομάδα/χώρα δεν κατάφερε να ξεφύγει. Έτσι λοιπόν, η Ελλάδα, Γερμανία και Ισπανία συγκέντρωσαν από 16% που ήταν και το ανώτερο της ψηφοφορίας. Η Ισπανία βέβαια αποκλείστηκε απ’ τον πρώτο γύρο, η Ελλάδα από τον επόμενο ενώ η Γερμανία συνεχίζει ακόμα. Διακρίνω επίσης την προτίμηση του κοινού στις δικές μας ευρωπαϊκές ομάδες.
Στη δεύτερη θέση με 8% συναντούμε τις εξής ομάδες: Βραζιλία, Αργεντινή, Βέλγιο, Πορτογαλία, Γαλλία και η ομάδα έκπληξη. Από αυτές η Πορτογαλία έχει ήδη γυρίσει σπίτι της, ενώ οι υπόλοιπες προχωρούν. Η ομάδα έκπληξη θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί η Κόστα Ρίκα και πάει λέγοντας.
Τέλος καμία ψήφο δεν συγκέντρωσαν η Αγγλία και η Ιταλία, ομάδες που πράγματι αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο!

Έτσι ή αλλιώς μένει να δούμε ποιος τελικά θα σηκώσει την πολύτιμη κούπα! Έως τότε πάντως εμείς ξεκινάμε με νέο Ερώτημα από την πρώτη Δευτέρα του Ιουλίου (07/07) στις 12:00 στο yannidakis. Η ψήφος σας κάνει πάντα την διαφορά! +Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το