Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΜOYΣΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ~ να σου αποδείξω πως είμαστε ένα; (we are one)

ταξιδέψτε στον Μουσικό Κωδικό ακούγοντας το κομμάτι συγχρόνως 

Αν μπορούσε ένας ολόκληρος πλανήτης να ενωθεί, πως θα ήταν; Αν όλοι οι λαοί είχαν μία σημαία και όλοι συμμετείχαν σε μία γιορτή πως θα γιόρταζαν; Θα είναι ποτέ εφικτό αυτό; Ίσως και ναι. Απλά, σήκωσε τη δική σου σημαία ψηλά και ένωσέ την με του διπλανού σου! Δείξε ποιος είσαι και από προέρχεσαι, όμως καθώς όλοι κουνάτε τις σημαίες σας, μία πολύχρωμη και ενιαία θα εμφανιστεί στον ουρανό δείχνοντας πως όλοι είμαστε ένα!
Ακόμα κι όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, η πρόκληση γίνεται θέληση, η θέληση ελπίδα και η ελπίδα προσπάθεια για τον στόχο. Ένας στόχος κοινός ή διαφορετικός –δεν έχει σημασία- αρκεί η προσπάθεια να τον κατακτήσεις να γίνεται κάτω από την κοινή σημαία που θα σου θυμίζει την ενότητά όλων μας. Γιατί αυτός ο κόσμος ανήκει σε όλους μας, γι’ αυτό και σε αυτόν πρέπει να συμμετέχουν ισότιμα όλοι που ζουν σε αυτόν. Κάθε διαφορά είναι πολυχρωμία κι όταν ανέβεις πολύ ψηλά, το μόνο που θα βλέπεις είναι μία οντότητα αφού στο τέλος όλοι θα είμαστε ένα!
Σε μια βραδιά θα δεις την απόλυτη ομορφιά της ένωσης, όταν δυο πλευρές, μία αναμέτρηση θα ενώσει εκατομμύρια λαούς και μία ενέργεια θα στείλει τον κόσμο ως τα αστέρια και ένα αποτέλεσμα θα αναδείξει όλα τα συναισθήματα των ανθρώπων. Από την απογοήτευση στην χαρά και από την οργή στον πανηγυρισμό! Αυτοί είμαστε, αυτά βιώνουμε και αυτά αισθανόμαστε όλοι, διότι ότι διαφορετικό κι αν υποστηρίζουμε, όσο διαφορετικοί κι αν είμαστε σε αυτό που σκεφτόμαστε, πιστεύουμε, νοιώθουμε ή φαινόμαστε, τελικά… είμαστε ένα! +Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ AΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το