Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

BPΑΒΕΥΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ~ ιερέας της ανατολικής εκκλησίας

Σας παρουσιάζω το καλύτερο ιστολόγιο αυτού του μήνα σύμφωνα με την καθαρά υποκειμενική κρίση του yannidakis και καθώς προέκυψε από τις εβδομαδιαίες βραβεύσεις τις ενότητας ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ. Σημειώνεται πως η βράβευση αφορά μονάχα την ενότητα ιστολογίων και για τους χώρους τους οποίους επισκέφτηκα.

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
τίτλοςΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
λίγα λόγια για το ιστολόγιο: Το ιστολόγιο ανήκει στον ιερέα Παντελεήμονα Kρούσκο. Αυτό που
έχω εκτιμήσει σε εκείνον το διάστημα που παρακολουθώ την συγγραφική του δραστηριότητα, είναι πως κατάφερε να σπάσει μία λανθασμένη φήμη, πως οι ιερείς είναι περιορισμένοι ως προς την έκφρασή τους. Τα κείμενα του, βασίζονται σε γεγονότα και επηρεάζονται από ιστορικές αναφορές και επιχειρηματολογία που βοηθά την ανάπτυξη ενός προβληματισμού.
Είχαμε μάλιστα την τιμή εδώ στο +yannidakis να φιλοξενήσουμε ορισμένα δικά του κείμενα στα πλαίσια της συμμετοχής του στην ενότητα "Ψήγματα Πνευματικότητας". Η δική του σελίδα είναι γεμάτη από αντικειμενικά πολύ ενδιαφέροντα άρθρα θεολογικoύ και κοινωνικού περιεχομένου.

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
τίτλοςTo αλλιώτικο
ημερομηνία: 02/10/2014
λίγα λόγια για το άρθρο: Σε ένα σπάνιας γραφής κείμενο, ο ιερέας ισορροπεί σαρκικών και πνευματικών αισθήσεων, προσπαθεί να δείξει έναν δρόμο από τον οποίο μάλλον έχει λοξοδρομήσει ο σημερινός άνθρωπος, όμως η αποθέωση της δημοσίευσης και ο βασικός λόγος βράβευσης αφορά την γραφή και τον χειρισμό του λόγου!

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
τίτλοςΤο να είσαι άπατρις
ημερομηνία: 28/10/2014
λίγα λόγια για το άρθρο: Στο επετειακό αυτό κείμενο εισαγόμαστε σε έναν νέο πολύ ενδιαφέρον όρο. Ποιος είναι άπατρις; Τι είναι ο άπατρις; Με θλίψη θα διαπιστώσουμε -διαβάζοντας το κείμενο- πως ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι τείνουν σε αυτήν την κατηγορία, σβήνοντας τον χρωματισμό της ταυτότητάς τους. Ας διαβάσουμε το κείμενο προσεκτικά και ας κάνουμε έναν απολογισμό. Μήπως και εμείς τείνουμε σε αυτήν την επικίνδυνη κατηγορία συμπολιτών μας;

Συγκεντρωτικά, όλες οι βραβεύσεις του μήνα:
1η εβδομάδα (05/10/2014)
ΒΡΑΒΕΥΣΗ στο ΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ:
Δάφνη Χρονοπούλου

2η εβδομάδα (12/10/2014)
ΒΡΑΒΕΥΣΗ στο trade now

3η εβδομάδα (19/10/2014)
ΒΡΑΒΕΥΣΗ στο Dinatos
ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ:
αἰέν ἀριστεύειν
Τελευταία σελίδα αριστερά
πιτσιρίκος

4η εβδομάδα (26/10/2014)
ΒΡΑΒΕΥΣΗ στο ακτιβιστής
ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ:
Τελευταία σελίδα αριστερά
Τελευταία σελίδα αριστερά
Εθνική επέτειος (;)
ΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το