Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ~ comic con 2015 και batman v superman: dawn of justice

Καληνωρίσματα από το +yannidakis 
Το τριήμερο που μας πέρασε είχαμε στο San Diego το περίφημο Comic Con και ως είθισται πολλά σχετικά με την επερχόμενη ταινία του Σκοτεινού Ιππότη, έκαναν την εμφάνιση τους τα οποία και θα παραθέσω συνοπτικά εδώ.

Το σημαντικότερο αφορά το νέο επίσημο trailer της ταινίας που παρέχει τις περισσότερες πληροφορίες που ένα Batman trailer δίνει στην δημοσιότητα ποτέ!
Σε αυτό βλέπουμε ακριβώς πως ο Batman αποφασίζει να παρέμβει εναντίον του εξωγήινου ήρωα, ύστερα από το σοκ που υπέστη βλέποντας το κτίριο του ομίλου του να καταστρέφεται και χιλιάδες εργαζόμενοι του να βρίσκουν τραγικό θάνατο. Μαζί βλέπουμε για πρώτη φορά την Wonder Woman, τον Lex Luthor που όπως όλα δείχνουν διαθέτει κρυπτονίτη αφού όπως βλέπουμε φυγάδευσε το πτώμα του στρατηγού Zod, ενώ ακόμα βλέπουμε μία καμμένη στολή του Robin με μήνυμα από τον Joker το οποίο αποτελεί ένα απίστευτο easter egg από το "death in the family". Τα υπόλοιπα λίγο-πολύ τα βλέπουμε ξεκάθαρα στο trailer. Παράλληλα με αυτό πάντως, κυκλοφόρησε και η επίσημη αφίσα (hi-res) της ταινίας.

Στην περίφημη σκηνή (που είδαμε και στο teaser trailer) όπου ο Batman θα δώσει την απόλυτη μάχη με τον Superman, μάθαμε ότι φοράει μία στολή που θυμίζει πανοπλία η οποία θα περιέχει κρυπτονίτη, δηλαδή το μόνο συστατικό που μπορεί να νικήσει τον Superman!
Την ίδια την στολή είχε την ευκαιρία να δει από κοντά ο επισκέπτης του comic con. Μιλάμε για την ίδια την στολή που ο Ben Affleck φορούσε στα γυρίσματα! Δίπλα σε αυτή υπάρχει ειδικό πλαίσιο με τα όπλα του ήρωα που περιλαμβάνουν από το κλασικό Batarang έως μικρές χειροβομβίδες κ.α.  +Yanni Spiridakis

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το