Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΡΙΤΗΣ ~ πέθανε ο πραγματικός batman (route 29 batman)

Καληνωρίσματα από το +yannidakis 
Ο Αύγουστος δεν ήταν καθόλου φιλικός για την οικογένεια του Batman στην πραγματική ζωή. Δυστυχώς μετράμε δύο απώλειες ανθρώπων που στιγμάτισαν με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο τον θρύλο του Batman.

Η Yvonne Craig πέθανε στα 78 της χρόνια ύστερα από καρκίνο στο στήθος που έκανε μετάσταση στο συκώτι. Η ηθοποιός ήταν η πρώτη που υποδύθηκε το Batgirl στην θρυλική σειρά της δεκαετίας του '50 "Batman" και ουσιαστικά άνοιξε τον δρόμο της μεταφοράς γυναικείων εικονικών χαρακτήρων στην οθόνη. Ως γνήσιο μέλος της οικογένειας του Batman πρέσβευε την φιλανθρωπία ακόμα και ως το τέλος. Έτσι, η οικογένειά της ζήτησε αντί για λουλούδια, να κατατεθούν χρήματα στο ίδρυμα "The Angeles Clinic Foundation".

O θάνατος όμως που προκάλεσε αίσθηση σε όλους ήταν αυτός του Lenny B. Robinson γνωστός ως ο Batman της Route 29! Ο πλούσιος άντρας είχε αγοράσει ένα πανάκριβο μαύρο αυτοκίνητο και το ακριβές αντίγραφο της στολής απ' την ταινία του Tim Burton. Που πήγαινε φορώντας την; Όχι, δεν ήταν τρελός. Ταξίδευε στα νοσοκομεία της ευρύτερης περιοχής και επισκεπτόταν ως Batman τα παιδάκια μοιράζοντάς τους αναμνηστικά δώρα, μα πάνω απ' όλα κουράγιο και λόγια ενδυνάμωσης για τις -ανίατες πολλές φορές- ασθένειές τους.

Η δράση του μάλιστα έγινε τυχαία γνωστή (τότε είχαμε αναφερθεί σχετικά στην ενότητα) όταν αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο στον δρόμο και κάπως έτσι έγινε γνωστή ενός πραγματικού ήρωα.
Οι ήρωες όμως συχνά έχουν άδοξο τέλος. Προ ημερών, ο Lenny αναγκάστηκε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου λόγω βλάβης του αυτοκινήτου του. Εκείνη την ώρα όμως ένας απρόσεχτος οδηγός έπεσε με δύναμη πάνω στο αυτοκίνητό του την ώρα ακριβώς που εκείνος είχε σκύψει στην μηχανή του με αποτέλεσμα ένα σιδερένια αιχμηρό αντικείμενο να καρφωθεί πάνω του γράφοντας έτσι τους τίτλους τέλους μιας παραδειγματικής ζωής στα 51 χρόνια του. Ένας αληθινός Batman θα έδινε τα λεφτά, τον χρόνο του, ακόμα και τη ζωή του για το κοινό καλό. Έτσι έκανε και ο "Route 29 Batman" Lenny B. Robinson. Τα σέβη μου... +Yanni Spiridakis

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το