Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ~ καταιγισμός παραγωγών με θέμα τον batman

Καληνωρίσματα από το +yannidakis 
Εντάξει, μπορεί η στήλη του Θρύλου του Batman να έχει ανασταλεί προσωρινά ωστόσο αυτό δεν μας απαγορεύει να παρακολουθούμε συνοπτικά το τι συμβαίνει σε μικρή, μεγάλη οθόνη και οπουδήποτε αλλού, σχετικά με τον Σκοτεινό Ιππότη.

Ξεκινάμε με Suicide Squad και το εξαιρετικό trailer που κυκλοφόρησε στο Comic-Con και από το οποίο συνδέουμε την ταινία και με τον Batman και με το επερχόμενο Batman v Superman που προηγείται.
Συνεχίζουμε με είδηση. Είναι από αυτές που λέμε εδώ ο κόσμος το' χει τούμπανο... αφού όπως όλα δείχνουν ο Ben Affleck θα γράψει και θα σκηνοθετήσει την δική του ανεξάρτητη Batman ταινία με διαφαινόμενο τίτλο "The Batman" στο οποίο και φυσικά θα πρωταγωνιστεί. Θα είναι η δική του προσέγγιση στον ήρωα και θα αποτελεί μέρος του συνόλου της DC Universe, οπότε το ενδιαφέρον αυξάνεται...

Με μεγάλη χαρά διάβασα πως η DC και η Warner Bros ανακοίνωσαν πως η επόμενη ιστορία του ήρωα που θα μεταφερθεί σε ταινία κινουμένων σχεδίων θα είναι το κλασικό "Batman: The Killing Joke" που ουσιαστικά αποτελεί την ωδή στον Joker και είναι πολύ πιθανό να μας εισάγει οπτικά και στο Suicide Squad...

Το είχα ξαναγράψει στο παρελθόν και τώρα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, πάντως το τρίτο σκέλος του έπους του Frank Miller έρχεται με τίτλο "DARK KNIGHT III: THE MASTER RACE" και πρόσφατα μάθαμε πως θα υπάρχει και νέος σχεδιαστής στην εικονογράφηση του βιβλίου.

Κλείνω με μία ανακοίνωση που δεν είναι δα τίποτα ιστορικό, όμως ξέρω πως θα έχει ενδιαφέρον, αφού επίσημα ανακοινώθηκε πως σε κάποια από τα τεύχη του φθινοπώρου θα έχουμε συνένωση των ιστοριών από τα Χελωνονιντζάκια (TMNT) και του Σκοτεινού Ιππότη, αφού οι διάσημες χελώνες θα οδηγηθούν για μια τους υπόθεση στο Gotham και εκεί θα χρειαστούν την βοήθεια του... τοπικού ήρωα προκειμένου να αντεπεξέλθουν.

Ραντεβού σύντομα με περισσότερα νέα! +Yanni Spiridakis

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το