Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΡΙΤΗΣ ~ ένα κόμμα δυο κομμάτια: ε, άι στα κομμάτια

Καληνωρίσματα από το +yannidakis 
Και (σχεδόν) επίσημα πλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πρώτο κόμμα που αποτελείται από δύο παρατάξεις και από δύο ιδεολογίες! Μετά και τη συζήτηση για το τρίτο Μνημόνιο των προηγούμενων ημερών, ο Αλέξης βάλθηκε στην μάχη των 120. Δηλαδή των 120 συντρόφων του που θα τον ψηφίσουν για να μην πέσει η κυβέρνηση.

Ξέρει κι αυτός, ξέρουμε κι εμείς πως αν κάνουμε εκλογές τώρα θα είναι λίγο ακόμα καταστροφικό. Αυτό φυσικά δεν αφορά την περιβόητη Αριστερή πλατφόρμα που με περηφάνια και πλήρη ανευθυνότητα κινδυνολογεί. Ξέρετε... η διαφορά του Λαφαζάνη με τον Τσίπρα είναι πως ενώ και οι δύο ξεκίνησαν από το ίδιο ιδεολογικό σημείο, ο ένας μπήκε στο χορό και χόρεψε πέφτοντας με τα μούτρα κάτω, ενώ ο άλλος είναι ακόμα έξω απ' τον χορό νομίζοντας πως ξέρει πολλά τραγούδια.

Και κάπως έτσι... τον Σεπτέμβριο; τον Δεκέμβριο; την Άνοιξη; άντε το επόμενο Καλοκαίρι, η κυβέρνηση Τσίπρα θα πέσει και αν θέλει να ξαναγίνει κυβέρνηση (γιατί πάλι πρώτος θα βγει ο Αλέξης, θα πρέπει να κάνει συμμαχίες τέτοιες που η επόμενη κυβέρνηση του μπορεί να μην θυμίζει καθόλου Αριστερά!

Πως τα φέρνει η ζωή, ε; +Yanni Spiridakis

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το