Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ~ τo δούλεμα του αιώνα

Καληνωρίσματα από το +yannidakis 

Στο νηπιαγωγείο μαθαίνεις όσα θα έπρεπε να επαναλάβεις, δίχως παρεμβολές όσο ζεις, μετά μπερδεύεσαι...

Οι άνθρωποι είναι πραγματικά ανεπίδεκτοι στα σημαντικά, η κοινωνική εκπαίδευση στριμώχνεται σε μια χρονιά και ό,τι αρπάξεις.

Από την έδρα της Ολομέλειας η Πρόεδρος έκανε την τελευταία της δήλωση, που σίγουρα είχε γράψει πριν καιρό, γιατί έτσι κάνουν οι άριστες μαθήτριες. «Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι η κληρονομιά που θα παραδώσουμε και καλούμαστε να παλέψουμε ώστε κανείς να μην κλαδέψει αυτά που άλλοι μας κληροδότησαν και αυτά για τα οποία πολλοί έδωσαν ιστορικούς αγώνες, αντιστάθηκαν, τίμησαν τη Δημοκρατία, την Αντίσταση και την Αριστερά».

Σαν τον επίλογο σχολικής γιορτής είναι, επομένως δε σηκώνει περαιτέρω ανάλυση.

Απορώ πως θα είναι η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου που μας προσέφερε απλόχερα θέαμα. Θα την χαρακτήριζα ως θηλυκό Άδωνι. Σε κάθε κεντρικό δελτίο, τσουπ, να και η Ζωή.

Ούσα πλέον ενεργά στο χώρο των media, έχω να πω πως βαρέθηκα όλα αυτά τα πολιτικά ανδρείκελα - ψώνια της ελληνικής κοινωνίας, που τους διακατέχουν απωθημένα, όπως το να βγουν στο γυαλί και να επιβληθούν και μας δουλεύουν και από πάνω. Ε όχι! Αυτό πάει πολύ. Ανοίξτε τα μάτια και τα αυτιά σας να μην σας εξαπατήσουν πάλι. Οι ψεύτικες ελπίδες, αποδεδειγμένα πλέον, μας οδηγούν πιο κοντά στην απόλυτη ισοπέδωση και εξαθλίωση της νέας γενιάς που παλεύει για 300 και 400 ευρώ, κάνει 2 δουλειές και μεταναστεύει. Ούτε τους εαυτούς μας δε θα μπορούμε να συντηρήσουμε... Δεν είμαι απαισιόδοξη, απογοητευμένη είμαι!!!! +NastaziaA  

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το