Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

προβληματισμός παρασκευής ~ ΜΥΘΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ (μέρος 4/5)

image[20][12]image[18][15]image[16]
O σκοπός της ομάδας Μ.Α.Ε.Κ. ήταν να ακολουθήσει τις συνήθειες του ΜΙΜ Β καθώς ίσως έτσι μπορούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς ήθελε να ερευνήσει και να συνεχίσουν από εκεί. Άλλωστε αν έβρισκαν τον στόχο του ΜΙΜ Β ήταν πολύ πιθανό να βρουν και ποιος τον σκότωσε.

Ο Κανόμπης δεν μπορούσε να επιστρέψει στο μπαρ στο οποίο είχε εμφανιστεί ως αστυνομικός ερευνητής. Οπότε είχε μείνει μονάχα ο Θαλασσινός και η Ουρανία. Μόνο; Όχι! Μαζί τους είχαν τον μολοσσό. Η Ουρανία τον φώναζε imageΠρώτο, όνομα που λίγο-πολύ όλοι είχαν συνηθίσει. Ο Πρώτο λοιπόν θα είχε πολύ σοβαρή αποστολή. Ο Κανόμπης είχε περάσει ώρες μαζί του στο σπίτι του θύματος όπου φρόντισε να μυρίσει ο Πρώτο καθετί που ο δολοφόνος θα μπορούσε να είχε αγγίξει ή αφήσει το στίγμα του. Ο Πρώτο μύρισε την μπανιέρα, τον σάκο, άλλα σαδομαχιστικά εργαλεία του θύματος αλλά και ρούχα του, πολλά από τα οποία ήταν γυναικεία που προφανώς χρησιμοποιούσε για να μεταμφιέζεται.

Εκείνος που τελικά ξεκίνησε να πηγαίνει στο μπαρ ήταν ο Όμηρος. Σίγουρα θα ήταν δύσκολο να προσποιείται τον ομοφυλόφιλο όμως ήταν ο μόνος τρόπος να πλησιάσει και ήταν αποφασισμένος να το κάνει. Το σενάριο ήθελε τον Πρώτο να περιμένει έξω από το μπαρ προσποιούμενος το αδέσποτο και μυρίζοντας όποιον έφευγε. Στη συνέχεια, όταν ο Κανόμπης έφευγε από το μπαρ, θα πήγαινε σε ένα διαμέρισμα που η ομάδα είχε νοικιάσει ειδικά για την αποστολή. Εκεί θα έμενε η Ουρανία, μόνιμα ή τουλάχιστον με ελάχιστες εξόδους σε άσχετα μέρη και μακριά από τα γραφεία της αστυνομίας.

Ο Όμηρος στάθηκε τυχερός καθώς το ότι έδειχνε ντροπαλός και άτολμος αποδείχθηκε ιδιαίτερο προσόν για τους εξοικειωμένους θαμώνες που το βρήκαν ως διεγερτικό. Έτσι, πολλοί τον πλησίασαν από μόνοι τους, όμως πως ο Όμηρος θα ξεχώριζε σε ποιον έπρεπε να ενδώσει; Την απάντηση θα έδινε ο Πρώτο ο οποίος σε ένα από τα βράδια μύρισε έναν νεαρό ξανθό τύπο ο οποίος και έγινε ο ‘στόχος’ του Κανόμπη για το επόμενο βράδυ.

:[
διαβάστε το πέμπτο και τελευταίο μέρος του Μύθου την επόμενη Παρασκευή στις 12:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το