Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

θρύλος του Batman - ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ CATWOMAN :[ Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΥ BATMAN

θρύλος του Batman
 ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Όπως είχα ανακοινώσει προ ημερών όλα οι τίτλοι που αφορούν τον θρύλο του Batman ολοκληρώνουν έναν μεγάλο κύκλο αρκετών ετών και συγκεκριμένα τον 51ο τους. Από την 1η Σεπτεμβρίου η DC αλλάζει σελίδα (την 52η πλέον) και φέρνει νέους τίτλους, διατηρεί τους σημαντικότερους παλιούς και όλα πλέον ξεκινούν από το νούμερο 1. Το καλό είναι ότι σε αυτή την... επανεκκίνηση ο Batman θα είναι και πάλι ο Bruce Wayne ενώ όλοι οι τίτλοι θα πλαισιώνονται με τους γνωστούς μας ήρωες.
Το yannidakis θα καλύπτει την υπόθεση και τις εξελίξεις κάθε τεύχους, κάθε ιστορίας, κάθε θρύλου του Batman αρχής γενομένης από την Πέμπτη, 1η Σεπτεμβρίου οπότε και κυκλοφορούν τα νέα τεύχη.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ CATWOMAN
*εικόνα*πολυμεσικά*πολυμεσικά*πολυμεσικά*πολυμεσικά*
Μείναμε λίγο πίσω λόγω του κλεισίματος της σελίδας, όμως αφού ενημερώσω πως τα γυρίσματα στο Pittsbugh τελείωσαν, ας δούμε λίγο καλύτερα την A. Hathaway που θα υποδυθεί την S. Kyle aka Catwoman. Στις εικόνες και στα πολυμεσικά αρχεία που σας έχω θα την δείτε αρχικά να οδηγεί το Batpod που όλα δείχνουν πως έχει κλέψει από τον Batman, αρχικά η κασκαντέρ και ύστερα η ίδια, ενώ θα την ακούσουμε να μιλά για το ρόλο σε συνεντεύξεις της όπου αποκαλύπτει πως χρειάζεται να γυμνάζετε 6 μέρες τη βδομάδα ως και 6 ώρες. Επίσης υπάρχει το τελευταίο πολυμεσικό που θα σας κόψει την ανάσα!

 ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 
Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΥ BATMAN
*σύνδεσμος*εικόνα*εξίσωση*
Προ ημερών συνάντησα ένα καταπληκτικό θέμα που αφορά το λογότυπο του Batman. Κάποιοι προσπάθησαν να το βάλουν πάνω σε ένα καρτεσιανό σύστημα και να αναπτύξουν μια εξίσωση με βάση το σήμα. Βρήκαν πως αποτελείται από 6 σημεία τα οποία αν το σήμα ήταν σε απόλυτη συμμετρία θα έπρεπε να ικανοποιούν την εξίσωση με αποτέλεσμα το μηδέν. Κάποιοι είδαν πως αυτό δε γίνεται, άλλοι είπαν ότι οι μεταβλητές ικανοποιούν την εξίσωση με αριθμούς που έχουν απόλυτες τιμές. Σε κάθε περίπτωση το λογότυπο απασχολεί πολύ την μαθηματική

δείτε επίσης και τις άλλες καθημερινές ενότητες του yannidakis
μετάβαση σε αναδρομές του "yannidakis"
μετάβαση στο "σχόλιο τσι μέρας"
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το