Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

θρύλος του Batman - JUSTICE LEAGUE INTERNATIONAL :[ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ OLDMAN :[ LEGO ΣΕΙΡΑ

θρύλος του Batman
 ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
JUSTICE LEAGUE INTERNATIONAL #4
*εξώφυλλο*
Ήδη από την πρώτη τους αποστολή, οι ήρωες μας γνώρισαν την ήττα και πλέον χωρισμένοι προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να συσπειρωθούν εκ νέου για να αντιμετωπίσουν μια νέα μεγάλη απειλή που έρχεται από το διάστημα και απειλή ολόκληρη την ανθρωπότητα. Μια νέα αποτυχία θα αποτελέσει το τέλος της ανθρωπότητας

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ OLDMAN
*σύνδεσμος*εικόνα*πολυμεσικό*
Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Jim Gordon αποτύπωσε μερικές σκέψεις ακόμα για την ταινία. Αρχικά αναφέρθηκε στο ότι προβλέπει πως μετά το τέλος του H. Potter, η Warner Brothers μένει χωρίς μια σημαντική σειρά, οπότε υποστηρίζει πως θα υπάρχει και τέταρτη και πέμπτη συνέχεια, απλά δε θα είναι με την ίδια ομάδα παραγωγής και ηθοποιών αφού η τριλογία ήταν το τέλος τους.
Επίσης αναφέρθηκε στις συνομιλίες του με τον Nolan ο οποίος του εξήγησε ότι θα έκανε μια τρίτη ταινία μόνο αν έβρισκε ένα πραγματικά εξαιρετικό σενάριο και μόνο αν πίστευε ότι μπορούσε να φτιάξει μια ακόμα καλύτερη ταινία από την προηγούμενη έχοντας ήδη ανεβάσει τον πήχη ψηλά (2 oscar).
Τέλος ανέφερε πως με το τέλος της ταινίας αυτής, ολοκληρώνεται και ένα κομμάτι από τη ζωή του, αφού για περισσότερα από 7 χρόνια συνεργαζόταν με ακριβώς τους ίδιους ανθρώπους στα γυρίσματα των 3 ταινιών. Εκτός από τους ηθοποιούς που έπαιξαν και στα τρία (G. Oldman, C. Bale, M. Freeman, sir M. Caine) οι φροντιστές, οι παραγωγοί, οι μακιγιέρ και όλοι σε μικρές και μεγάλες θέσεις ήταν ακριβώς οι ίδιοι δημιουργώντας ένα οικογενειακό κλίμα.
Φυσικά ολοκληρώνοντας επανέλαβε πως το τέλος της τριλογίας θα είναι επικό και όταν βγει ο καθένας από την σκοτεινή αίθουσα θα αισθάνεται πολύ χαρακτηριστικά!

 ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 
LEGO ΣΕΙΡΑ
*σύνδεσμος*εικόνα*
Μια καταπληκτική σειρά από παιχνίδια lego κυκλοφόρησε με το Batwing και το ελικόπτερο του Joker που παρουσιάζει θεαματικές λεπτομέρειες. Η σειρά ονομάζεται Batwing Battle Over Gotham City και ίσως η αναπαράσταση της να θυμίζει σκηνή από το τέλος του "Batman" του 1989.



μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το