Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

προβληματισμός παρασκευής - ΜΥΘΟΣ ΜΑΙΟΥ: ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΖΩΗΣ (μέρος 3/4)

image[16][13]image[29]
Ο Νίκος και η Λένα έφτασαν στην Γερμανία και σύντομα κατευθύνθηκαν προς το ξενοδοχείο. Ο Νίκος πρότεινε στη Λένα να κλείσει ξεχωριστό δωμάτιο, όμως η Λένε εξέφρασε επιφυλάξεις για το πόσο φρόνιμο θα ήταν να παραβούν τις εντολές της εταιρείας. Ο Νίκος μάλλον που θαύμασε την προσήλωση της Λένας και δεν επέμεινε. Αφού τακτοποιήθηκαν στα ξεχωριστά κρεβάτια τους, κατέβηκαν στο μπαρ για ένα ποτό. Άλλωστε η επόμενη μέρα θα ήταν δύσκολη με το σεμινάριο.
- “Πες μου κάτι. Δεν σε έχω δει ποτέ στα γραφεία της εταιρείας και περισσότερο απ’ όλα δεν σε έχω εντοπίσει ποτέ στις μισθοδοσίες της εταιρείας. Ποια είσαι”; ρωτούσε όσο πιο ψύχραιμα μπορούσε.
- “Είναι λογικό. Έρχομαι σπάνια στα κεντρικά μας γραφεία. Ανήκω σε μια θυγατρική επιχείρηση και η μισθοδοσία μου βγαίνει από άλλο τμήμα λογιστικής” απάντησε εύκολα η Λένα. Ο Νίκος είχε εντυπωσιαστεί. Η εταιρεία ήταν ακόμα μεγαλύτερη απ’ όσο πίστευε. Αφού οι δυο τους συζήτησαν για ώρα, γύρισαν στο δωμάτιο τους.
- “Ελπίζω να μην ροχαλίζεις και να μην ξυπνάς τις νύχτες” είπε μάλλον αστειευόμενη η Λένα.
- “Το πρώτο το καταλαβαίνω. Το δεύτερο έχει σημασία”; απάντησε με σοβαρότητα ο Νίκος χωρίς ωστόσο να λάβει απάντηση, κάτι που μάλλον πέρασε απαρατήρητο.
Το βράδυ όμως ο Νίκος ξύπνησε και έχοντας στο μυαλό του την αυριανή ημέρα, σκέφτηκε να ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπο. Ανάβοντας όμως το μικρό φωτάκι διαπίστωσε πως η Λένα ήταν ξεσκέπαστη. Ξεσκέπαστη και γυμνή. Όσο κι αν προσπάθησε να στρέψει αλλού την προσοχή του, δεν μπόρεσε να βγάλει τα μάτια του απ’ το πλούσιο στήθος της Λένας που είχε χυθεί στα σκεπάσματα.

Την άλλη μέρα τα σεμινάρια ξεκίνησαν και το επόμενο βράδυ επαναλήφτηκε το βραδινό imageσκηνικό. Ξανά και ξανά. Αυτό το βράδυ όμως, ο Νίκος ένοιωθε πως βασανίζεται απ’ τη θέα κι έτσι αποφάσισε να την σκεπάσει. Πιάνοντας το σεντόνι ένοιωσε το κορμί της Λένας να κινείται και πριν προλάβει να οπισθοχωρήσει για να μην την ξυπνήσει, εκείνη τον έπιασε απότομα: “Ξέρω πως κάθε βράδυ κάθεσαι και με κοιτάς. Εγώ σου είπα να μην ξυπνήσεις το βράδυ γιατί κοιμάμαι γυμνή, εσύ όμως ήθελες να ικανοποιήσεις την περιέργεια σου γιατί με θες από την πρώτη στιγμή που με είδες και σε θέλω κι εγώ”. Η Λένα σταμάτησε να μιλάει κι άρχισε να γδύνει τον Νίκο που δεν αντιστάθηκε καθόλου.

Την επόμενη ημέρα, γύρισαν στην Ελλάδα όπου βρέθηκαν στο γραφείο του διευθυντή: “Έμαθα πως τα πήγατε περίφημα. Η εταιρεία ανακοινώνει και στους δυο σας αύξηση 15% στους μισθούς και για εσένα Λένα μετάθεση στο τμήμα Λογιστικής, μαζί με τον Νίκο”. Οι δυο τους έδειχναν ενθουσιασμένοι και οι ερωτικές τους συνευρέσεις καθιερώθηκαν με τον Νίκο να παραμελεί ολοένα και περισσότερο την Κατερίνα.

Κι όμως σε μία τους συνάντηση που επιδίωξε ο Νίκος η Κατερίνα ήταν έξαλλη μαζί του:
- “Ξέρω ότι βγαίνεις με μιαν άλλη γυναίκα. Αλλά το ότι με παράτησες έρχεται δεύτερο. Δεν είσαι αυτός που ήσουν. Που είναι οι προβληματισμοί σου; Οι λογιστικές φοβίες σου; Εκείνα τα λάθη που ανακάλυψες; Τα παράτησες όλα για μια γυναίκα; Αυτόν τον Νίκο δε θέλω να τον ξέρω” ξέσπασε κλαίγοντας η Κατερίνα.
- “Σ’ όλη σου τη ζωή ασχολείσαι μαζί μου. Γιατί δε βρίσκεις κάτι ενδιαφέρον να ασχοληθείς; Χάρη σου κάνω” απάντησε αυστηρά εκείνος.

Την επόμενη μέρα έμαθε από κοινούς φίλους πως η Κατερίνα βρέθηκε νεκρή λίγα μέτρα μακριά απ’ το σπίτι της. Η αστυνομία απεφάνθη ληστεία, αφού το πορτοφόλι της έλειπε. Η συγκυρία όμως φάνηκε πολύ ύποπτη στον Νίκο.

:[
το τέταρτο και τελευταίο μέρος, την ερχόμενη Παρασκευή στις 12:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το