Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΜOYΣΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ~ έτσι θα κερδίσεις στην ζωή (survival)

ταξιδέψτε στον Μουσικό Κωδικό ακούγοντας το κομμάτι συγχρόνως
Ο αγώνας ξεκίνησε πριν ξεκινήσει. Μια διαρκής προετοιμασία για κάτι που ίσως να μοιάζει και αδύνατο. Έχεις αρχίσει κάτι κόντρα σ’ όλα; Κάτι για το οποίο σε αποπήραν; Σε αμφισβητούσαν; Σου παρουσίασαν όλα τα δεδομένα και κατέληξαν πως είναι όλα εναντίον σου; Πως δεν είχες πιθανότητες; Και τότε γέλασες. Πείσμωσες. Γιατί να ασχοληθείς με πιθανότητες; Άλλωστε ποτέ δεν ήσουν καλός στα μαθηματικά.

Και τότε θυμήθηκες πως έχεις έναν αγώνα. Η ίδια η ζωή είναι αγώνας. Όμως δεν υπάρχουν στροφές ή πλάγιοι δρόμοι. Δεν υπάρχει όπισθεν, γιατί η νίκη είναι μονόδρομος. Αν έβαλες τον στόχο σου, τότε δεν δέχεσαι την ήττα. Η προσπάθεια σου θα είναι φωτισμένη με τόση λαμπρότητα που θα αφυπνίσει τους άλλους. Θα τραβήξεις μπροστά γιατί το πείσμα και η πίστη σου δίνει τη δύναμη να κάνεις ότι χρειαστεί. Σε οδηγεί να αποκαλύψεις μία δύναμη που κανείς (ούτε εσύ;) δεν πίστευε πως κρύβεις μέσα σου!

Αρκεί να έχεις πίστη στον στόχο σου. Για εσένα που θέλησες να τολμήσεις να ανοίξεις την δική σου δουλειά, για εσένα που θέλησες να φύγεις στο εξωτερικό χωρίς εφόδια για τη νέα σου ζωή, για εσένα που αποφάσισες να κάνεις οικογένεια σε τέτοιες εποχές. Εσύ που προτίμησες να μείνεις σε μία χώρα χωρίς προοπτικές, εσύ που αποφάσισες να ακολουθήσεις το όνειρο σου στην τέχνη ή τον αθλητισμό. Επέλεξες να ζήσεις την καλύτερη ζωή που η υγεία και το σώμα σου επέτρεψε, ακόμα κι αν οι γιατροί στο νοσοκομείο σου εξηγούσαν πιθανότητες και περιορισμούς. Εσύ που δεν νοιάστηκε αν ο άλλος ήταν καλύτερος, δυνατότερος, υγιέστερος, ισχυρότερος ή πιο πλούσιος.

Προετοιμάσου να δώσεις τον αγώνα σου σα να είναι ο τελευταίος! Θα μείνεις ζωντανός και θα πάρεις την εκδίκηση σου για όλα όσα άκουσες. Ποτέ δεν θα τα παρατήσεις και δεν θα απογοητευτείς στις πρώτες δυσκολίες. Αρκεί να πιστέψεις πως θα κερδίσεις. Να φωνάξεις πως “Θα κερδίσω”! Στην μάχη της ζωής, στην μάχη της επιβίωσης πρέπει να κερδίσεις. Και τώρα ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος. Οπότε η νίκη θα αξίζει περισσότερο. Γιατί το βλέπω μέσα σου… Είσαι νικητής! +Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το