Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

το yannidakis αλλάζει σελίδα! (παρουσίαση)

Καληνωρίσματα από το +yannidakis 
Πέρασε μία ακόμα περίοδος γεμάτη προβληματισμούς, εντάσεις, αποχωρήσεις, εντάξεις και προοπτικές! Μια περίοδος που θεωρούμε πως προσεγγίσαμε ακόμα περισσότερο τον στόχο του +yannidakis που είναι όχι απλά να παρουσιάσει ένα θέμα, αλλά να προβληματίσει τον αναγνώστη πάνω σ' αυτό. Ποντάραμε σε ένα ανήσυχο και πεινασμένο για ερεθίσματα και σκέψη, κοινό και κερδίσαμε. Όλοι μαζί!

Σε όλη αυτήν την πορεία αναλύσαμε με στατιστικούς αλλά και με μη μετρήσιμους τρόπους τις ανάγκες των αναγνωστών μας και καταλήξαμε πως πέρα απ' όλα, επιθυμούν άμεσους, συνοπτικούς και ευθείς προβληματισμούς κι έτσι σήμερα με μεγάλη περηφάνια και φιλοδοξία σας παρουσιάζουμε τη νέα δομή της σελίδας!

Από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 12:00 οι συντάκτες του +yannidakis θα δημοσιεύουν συνοπτικά θέματα γενικής θεματολογίας μέσα από την καθημερινότητα, τα βιώματα τους, αλλά και την επικαιρότητά, με τρόπο άλλοτε γλαφυρό και σατιρικό κι άλλοτε καυστικό και επικριτικό. Τα κείμενα μειώνονται σε έκταση και εμείς επικεντρωνόμαστε σε αυτά και όχι σε εικόνες και βίντεο που ενδεχομένως παραπλανούν.

Μετά την ένταση της εβδομάδας, επιλέγουμε να σας αποφορτίσουμε το σαββατοκύριακο κι έτσι οι καλύτερες μηνιαίες ενότητες όπως εσείς τις επιλέξατε στα ένατα γενέθλια μας μεταφέρονται για τα Σαββατοκύριακα ως εξής:

1ο Σάββατο του μήνα: ΕΡΩΤΗΜΑ του μήνα, πλήρως ανανεωμένο που θα διαμορφώνεται με την δική σας συμμετοχή.
2ο Σάββατο του μήνα: ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, την ενότητα που αναδείξατε ως μία από τις πιο διάσημες το τελευταίο διάστημα.
3ο Σάββατο του μήνα: ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΒΙΩΜΑΤΑ, πιστά στην καθημερινότητα του ανθρώπου μέσα από την εμπειρία της κοινωνικής μας λειτουργού.
4ο Σάββατο του μήνα: ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, με την ενότητα που εξαντλεί τα όρια του φυσικού ή του παραφυσικού μέσα από αξιομνημόνευτα παραδείγματα.

1η Κυριακή του μήνα: ΚΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, με την πιο μαγική πένα των αισθήσεων και αναμνήσεων και την ενότητα που αγαπήσατε όσο λίγες!
2η Κυριακή του μήνα: ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ, όπου εκμεταλλευόμενοι τις μυθοπλασίες της έβδομης τέχνης ανακαλύπτουμε τα σημαντικότερα μηνύματα.
3η Κυριακή του μήνα: ΜΟΛΥΒΕΝΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙ, γιατί καμιά φορά τα λόγια είναι περιττά και ένα σκίτσο μπορεί να προβληματίσει εξίσου...
4η Κυριακή του μήνα: ΕΚ-ΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, με τις αληθινές εμπειρίες μιας γυναίκας που αποφάσισε να πλάσει το μέλλον τούτου του κόσμου!

Μαζί αλλάζει και η συχνότητα των μηνυμάτων του newsletter μας το οποίο θα λαμβάνετε κάθε Κυριακή και θα περιέχει όλες τις αναρτήσεις της εβδομάδας, ακριβώς σαν ένα χρήσιμο ευρετήριο προβληματισμού! Όσοι δεν είστε γραμμένοι σε αυτό, δεν έχετε παρά να στείλετε ένα email στο yannidakis@gmail.com

Μαζί εγκαινιάζουμε τη νέα πρακτική μορφή εμφάνισης της σελίδας μας, ειδικά για κινητά και ταμπλέτες, με ειδικό πρότυπο εμφάνισης (beta) για τις συγκεκριμένες συσκευές.

Από αύριο το +yannidakis γίνεται πιο άμεσο και ανοίγει την πόρτα του σπιτιού σας παίρνοντας μια θέση στον καναπέ, κάνοντάς σας παρέα στο λεωφορείο και διεκδικώντας το διάλειμμα σας στο γραφείο. Αποκτά συνοπτική και πιο έξυπνη γραφή ανοίγοντας την πόρτα του μυαλού σας γιατί απευθύνεται μόνο σε σκεπτόμενους αναγνώστες. Με τις υπογραφές του +Niko Spiridakis+Vassilis Anastasiadis+entita matsinska+daskalakis michael, +Ioanna Mpourdouvali+maria karantai+Nastazia A (Αναστασία Παπαδάκη), +kat sop (Κατερίνα Σοπίδη), +el. gk. (Ελένη Γκιόκα), τα γραφικά της +Anastasia Gkevreki και την δική μου σφραγίδα των εννέα χρόνων πίσω από αυτή τη σελίδα, +Yanni Spiridakis

Εμείς είμαστε η σπίθα κι εσείς η φωτιά. Σε αυτό το νέο ξεκίνημα ζητάμε την συμμετοχή σας. Στα σχόλια, στα προσωπικά μηνύματα, στα κοινωνικά δίκτυα, διαδώστε τις αναρτήσεις μας και μεγαλώστε την αλυσίδα του πρώτου ιστολογίου με κοινωνικό καθημερινό επώνυμο προβληματισμό στα γνωστά και άγνωστα με έμφαση στην ποιότητα, όχι στην ποσότητα!

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

2 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία και σε τούτο το βήμα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα σε ευχαριστώ. Κρίνουμε πως σε τούτες τις ιδιαίτερες στιγμές είναι αναγκαίο να είμαστε ευθείς και άμεσοι με τον αναγνώστη

      Διαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το