Τρίτη 17 Μαΐου 2011

καταχώρηση τσι μέρας - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

καταχώρηση τσι μέρας 
σημερινή προσθήκη στην λίστα των βραβεύσεων τσι μέρας
από ΓορΓά ΠαρεστιΓμένα

Τραγούδι και Eurovision
Ας με θεωρήσουν... πεπερασμένο ή παλαιολιθικό όσοι διαφωνούν, αλλά κάποτε ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision είχε να κάνει περισσότερο με τραγούδι, φωνή, μελωδία και λιγότερο με ξεβίδωμα και ξεγύμνωμα κορμιών επί σκηνής, με σκανδιναβικά και άλλα τέρατα και με κάθε είδους show. Έχω πάψει να ακούω τραγούδια με τα μάτια μου, αλλά από αντίδραση στην εξέλιξη αυτή θυμήθηκα μια από τις πιο μελωδικές και πραγματικά ωραίες παρουσίες, εκείνη της Marie Myriam που κέρδισε για τη Γαλλία τον διαγωνισμό του 1977, με το τραγούδι ‘L’ oiseau et l’ enfant’ (Το πουλί και το παιδί). Απολαύστε το ΕΔΩ.
Και μια γεωγραφική ερώτηση: από πότε το Αζερμπαϊτζάν είναι μέρος της Ευρώπης; Μήπως θα πρέπει να περιληφθεί στο φεστιβάλ και η Κίνα, μια και οι γόνοι της πληθαίνουν με γεωμετρική πρόοδο στα ευρωπαϊκά κράτη; Γιατί όχι και η Μαύρη Ήπειρος (για τον ίδιο λόγο); Ευκαιρίες για διεύρυνση είναι αυτές.


  οι απόψεις που εκφράζονται στο κείμενο δε συμφωνούν ή εκφράζουν απαραίτητα το yannidakis. Η βράβευση ικανοποιεί μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια
μετάβαση στην αρχική σελίδαμετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το